STEFANU SAVIĆU NAPRAVILI SAČEKUŠU! Ubice MMA borca IMALE DOUŠNIKE U DORĆOLETI!

Autor:

Hronika

28.02.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deda ubiejnog mladića kaže da su toj ekipi dojavili da je njegov unuk bio baš na tom mestu.

STEFANU SAVIĆU NAPRAVILI SAČEKUŠU! Ubice MMA borca IMALE DOUŠNIKE U DORĆOLETI!

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP, Facebook

MMA borac Stefan Savić brutalno je ubijen u noći između 24. i 25. februara, kada su ga nasmrt izboli osumnjičeni Vasilije Gačević i Marko Daničić, koji se od tog trenutka nalaze u bekstvu i za kojima pripadnici MUP intenzivno tragaju.

Prema saznanjima do kojih je došla Republika, ubice su imale doušnike, koji su im javljali tačno kretanje Stefana Savića.

- Vasilije i Marko nisu delovali sami, već su imali i pomoć određenih ljudi koji su se nalazili u lokalu, gde je bio i MMA borac. Oni su ih obavestili kada je ušao u lokal, kuda se kreće, ali i trenutak napuštanja restorana "Dorćoleta", gde su ga i sačekali osumnjičeni - objašnjava izvor upoznat sa slučajem za naš portal.

Ove navode potvrdio je i deda ubijenog mladića Radoš.

- Njega su navukli, bila je neka devojka sa drugom, oni su izašli iz kluba, a pre toga su ga unutra provocirali. Neko je javio toj ekipi koja ga je čekala ispred i onda je nastalo to što je nastalo. On nikada nije bio problematičan, jedini incident koji je imao je kada je branio tog druga pre dve godina - kaže Radoš.

Sa suzama u očima dodaje da je Stefan jedini muški Savić i da su već mesec dana pravili planove da pređe da živi u Italiju, pošto tamo imaju porodični biznis.

- Eto, to nismo dočekali...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading