OVO JE PRAVI MOTIV UBISTVA MMA BORCA! Savić pre dve godine slomio vilicu Marku Daničiću, on čekao priliku da mu se osveti!

Autor:

Hronika

27.02.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana tragično ubijenom mladiću održana je danas u Boleču.

OVO JE PRAVI MOTIV UBISTVA MMA BORCA! Savić pre dve godine slomio vilicu Marku Daničiću, on čekao priliku da mu se osveti!

Foto: MUP, youtube/printscreen/MA Savez Srbije

MMA borac Stefan Savić ubijen je u noći između 24. i 25. februara, kada su ga nasmrt izboli momci Vasilije Gačević i Marko Daničić, koji su želeli da mu se osvete na brutalan način!

Kako saznaje Republika, Stefan je pre dve godine na Adi Ciganliji polomio vilicu Marku Daničiću koji je zbog kockarskih dugova pobegao za Kanadu. Iako je jedno vreme proveo u inostranstvu, on je odlučio da na jeziv način razreši neraščišćene račune i da zajedno sa svojim drugom presudi MMA borcu.

Za osumnjičenim napadačima, koji su se kobne noći dali u beg, policija intenzivno traga, dok je ubijeni mladić danas sahranjen u Boleču. Njega su na večni počinak ispratili mnogobrojni članovi porodice i prijatelji, koji su se uz jecaje, suze i pokoju tužnu reč oprostili od njega.

Podsetimo, Gačevića i Daničića su snimile sigurnosne kamere kako najpre jure Savića niz Dobračinu ulicu, a nakon prebijanja se hladnokrvno vraćaju ka ugostiteljskom lokalu u kom su se žrtva i napadači prethodno sreli.

Policija apeluje na građane da ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading