"SRBI, AKO ZNATE NEŠTO U VEZI UBISTVA NAŠEG STEFANA, NE ĆUTITE!" Potresna poruka MMA kluba u kojem je ubijeni borac trenirao! (FOTO)

Autor:

Hronika

27.02.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MMA klub čiji je Stefan Savić član bio, uputio je apel na društvenim mrežama.

"SRBI, AKO ZNATE NEŠTO U VEZI UBISTVA NAŠEG STEFANA, NE ĆUTITE!" Potresna poruka MMA kluba u kojem je ubijeni borac trenirao! (FOTO)

Foto: Youtube MMA savez Srbije

Opelo za Stefana Savića, koji je tragično ubijen u nedelju 25. februara, je održano u crkvi u Boleču u 13:30 časova. Nakon opela, usledila je sahrana na groblju u Boleču, zakazana za 14 časova istog dana.

MMA klub čiji je Stefan Savić član bio, uputio je apel na društvenim mrežama.

 

 

- Srbi, sugrađani i svi dobri ljudi, ukoliko raspolažete o bilo kakvim informacijama koji se dogodio nad našim Stefanom molimo Vas pišite nam - stoji na početku objave. 

Podsetimo, Stefan Savić je izgubio život nakon sukoba ispred jednog popularnog kluba. U nastalom fizičkom obračunu, Savić je bežao od napadača, ali je nažalost bio sustignut i brutalno pretučen, da bi potom bio uboden nožem. Ovaj tragični događaj je potresao lokalnu zajednicu i izazvao ogorčenje u široj javnosti.

Policija je uspela da identifikuje dvojicu osumnjičenih za ubistvo Stefana Savića. V.G. (23) i M.D. (23) se trenutno nalaze u bekstvu, dok je policija raspisala poternice za njihovim hapšenjem. Građani su pozvani da pruže bilo kakve informacije o njihovom kretanju i boravištu, ukoliko ih imaju, kako bi pomogli u hvatanju osumnjičenih.

Policija je apelovala na građane da, ukoliko poseduju informacije o osumnjičenima, odmah kontaktiraju Policijsku upravu za grad Beograd. Za sve informacije, građani mogu pozvati brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i broj 192 ili se obratiti najbližoj policijskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading