FUDBALERI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MMA BORCA STEFANA SAVIĆA! Zverski se iživljavali nad nesrećnim momkom! JEDAN ČAK IGRA U PRVOJ POSTAVI CRVENE ZVEZDE IZ MML, DRUGI U KANADI!

Autor:

Hronika

26.02.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac Stefan Savić (23) preminuo je u noći 25. februara usled zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu.

FUDBALERI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MMA BORCA STEFANA SAVIĆA! Zverski se iživljavali nad nesrećnim momkom! JEDAN ČAK IGRA U PRVOJ POSTAVI CRVENE ZVEZDE IZ MML, DRUGI U KANADI!

Foto: MUP, youtube/printscreen/MA Savez Srbije

Srpski reprezentativac i MMA borac Stefan Savić brutalno je ubijen prošlog vikenda, a pripadnici Ministarstva unutrušnjih poslova su identifikovali počinioce ovog krivičnog dela.

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Prema saznanjima Informera, obojica osumnjičenih su fudbaleri, a te kobne noći su se zverski iživljavali nad Stefanom koji je ubrzo preminuo od posledica ovog jezivog napada. 

Jedan od počinilaca ovog zločina, Vasilije Gačević, igra u prvoj postavi fudbalskog kluba Crvena Zvezda Mali Mokri Lug, dok drugi, Marko Daničić se takođe bavi fudbalom i igra u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi.

Marko Daničić je rođen u Zagrebu u Hrvatskoj, i još uvek nije poznato kako i zašto se našao u Beogradu.

MMA reprezentativac Srbije i osvajač medalje na Svetskom prvenstvu, Stefan Savić (23) izboden je u ranim jutarnjim časovima u nedelju u Beogradu.

Momak, slučajni prolaznik,  koji mu je pritrčao u pomoć tom prilikom je ranjen i trenutno je u bolnici i u stabilnom je stanju. 

Stefana je napadač izbo dva puta u predelu srca i pazuha, a on je, od posledica ranjavanja, umro sat kasnije u Urgentnom centru. Ranjeni mladić, koji je istrčao iz auta i pokušao da mu pomogne, nađen je nešto kasnije u svojim kolima na Terazijama.

Pretpostavlja se da je Stefan stradao zbog sukoba sa obezbeđenjem iz kluba Dorćoleta.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading