IZ OVE ŠKOLE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ VUČE TRAUME: Prekinula koncert i učiteljici poslala PORUKU, a onda se prisetila LINČA kroz koji je prošla!

Autor:

Zabava

19.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović progovorila o školskidanima!

IZ OVE ŠKOLE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ VUČE TRAUME: Prekinula koncert i učiteljici poslala PORUKU, a onda se prisetila LINČA kroz koji je prošla!

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović, ST/Nemanja Pančić

Pevačica Aleksandra Prijović prethodnih dana održala je pet spektakularnih koncerata u Osijeku.

Pevačica je tom prilikom iskoristila priliku da poseti i rodni Beli manastir, pa je obišla i svoju kuću u kojoj je i prespavala, a koliko je stigla družila se i sa starim prijateljima i komšijama. Portal Republika našao se na licu mesta u Belom manastiru, gde smo ispratili Prijovićkin dolazak i polazak na koncert. 

Ona je posetila i školu koju je pohađala, što je osvanulo na društvenim mrežama. Aleksandru su u školi dočekali sa buketom cveća i slikali se sa njom. Sin jedne od gospođa koja radi u školi podelio je sliku svoje majke sa pevačicom.

- U poseti školi u Belom Manastiru, sa mojom mamom i radnom koleginicom - napisao je on na TikToku.

Usledili se komentari u kojima su hvalili Priju.

"Bravo gospođo, tako se to radi", "Svaka čast Prijo", "Nije zaboravila korene", neki su od komentara.

 

Podsetimo, Prija je jednom prilikom ispričala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja, te da joj se srce cepalo dok su je ponižavali.

- Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali - počela je ona jednom prilikom.

- Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: "Nije ništa bolja od majke pevaljke". Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo - rekla je ona i naglasila da sada ista ta deca žele da joj budu prijatelji.

- Javljaju se, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali - istakla je svojevremeno Aleksandra za "Hello".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading