Crvena zvezda je UBEDLJIVI FAVORIT za osvajanje Superlige Srbije! Partizan joj NIJE RAVAN!

Autor:

Sport

19.02.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kladionice su objavile nove kvote.

Crvena zvezda je UBEDLJIVI FAVORIT za osvajanje Superlige Srbije! Partizan joj NIJE RAVAN!

Foto: Starsport

Iako fudbaleri Crvene zvezde kaskaju trenutno u Superligi Srbije iza Partizana sa samo jednim bodom zaostatka, niko ne može da otpiše klub iz Ljutice Bogdana iz trke za titulu. Šta više, bukmejkeri su postavili upravo aktuelnog šampiona kao favorita!

Kladionice su objavile nove kvote, te se eventualni trijumf Zvezde u borbi za trofej Superlige plaća kvotom 1,30. Zanimljivost je to što je kvota već posle prva dva kola pala sa prethodno pnuđenih 1.75! Dakle, na jednog uloženog "Vajferta", zaradili biste tek nekih 300 dinara. 

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Što se trenutnog lidera šampionata tiče, njegovo podizanje trofeja se plaća kvotom 3.30. Iako su crno-beli pobedili tesno u Ivanjici sa 1:0, a potom savladali IMT u uzbudljivom meču rezzultatom 5:2, bukmejkeri su procenili da su im šanse opale, tako da je prethodna kvota 3.00 povećana. 

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Zvezda je u prvom kolu na svom terenu slavila sa 2:1 savladala Voždovac, a onda je primenila silu u Novom Pazaru, pobedivši sa ubedljivih 3:0. S obzirom na sigurnost crveno-belih u ovim mečevima, ne čudi da im šanse rastu. 

Do večitog derbija, koji će mnogo odlučivati, ostalo je još dve runde. U tom prozoru Partizan će gostovati Radniku u Surdulici, a potom se poslednji meč pred susret sa ljutim rivalom odigrati u Humskoj protiv Železničara iz Pančeva. 

Što se Zvezde tiče, njihov put do derbija je malo teži. Prvo joj na Marakanu dolazi Čukarički, a potom putuju u Bačku Topolu, na duel sa TSC. U pitanju su četvrtoplasirana i trećeplasirana ekipa šampionata Srbije, tako da su crno-belima nade da klub iz Ljutice Bogdana ispusti bodove trenutno najveće. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading