ŠOK: PARTIZAN NEĆE OSVOJITI TITULU?! Zvezda kaska za crno-belima, ali...

Autor:

Sport

16.02.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Humskoj je bod prednosti.

ŠOK: PARTIZAN NEĆE OSVOJITI TITULU?! Zvezda kaska za crno-belima, ali...

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 14 časova gostovati Novom Pazaru, dok će lider na tabeli, ekipa Partizana, istog dana 2 časa i 15 minuta kasnije dočekati novobeogradski IMT.

Crno-beli i dalje imaju bodovnu prednost. Nakon što su napravili veliki podvig u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata pobedivši favorizovanu Crvenu zvezdu, izabranici Igora Duljaja su na opšte iznenađenje svih otišli na zimsku pauzu kao prvoplasirani srpski tim.

Očekuje ih jako težak zadatak i svaka utakmica im je u narednom periodu kao finale, ali ništa drugačije nije ni u "komšijskom" taboru. Do kraja će se voditi rovovska vorba, a verovatno će i odlučiti to ko bude uspešniji u večitim derbijima. Zvezda ima šansu da kod kuće preuzme prvo mesto, a danas je obelodanjeno da će taj naredni večiti derbi na Marakani biti odigran devetog marta od 17 časova.

Republika

Foto: Starsport

Kanga protiv Saldanje

Ipak, ako je verovati bukmejkerima, ništa od titule u Humskoj. Kladionice ne daju prednost Partizanu, iako su crno-beli tokom većeg dela šampionata bili vodeći tim. Naime, kvota da će Crvena zvezda osvojiti domaće prvenstvo jeste 1.30, što je veoma visoko gledajući dosadašnji tok Superlige. Partizanova titula se, sa druge strane, naplaćuje gotovo četiri puta više od uloženog. 

Pretočeno u šanse, to bi predstavljalo nekih 77% šanse da će crveno-beli biti lideri na kraju, dok se timu iz Humske daje tek nešto više od 26% šanse da posle sedam godina konačnu podignu trofej Superlige Srbije.

Videćemo kako će se stvari odvijati i hoće li fudbaleri Partizana uspeti da do kraja prkose svim očekivanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Petar

18.02.2024 09:36

Naravno da je tako, ali ne zato što cz igra neki fudbal već zato što FSS, sudije pa i država stoje iza toga. To se vidi već iz prvih kola. Niko ne sme u kaznenom prostoru da pogleda njihovog igrača, odmah penal. Zvezdin igrač se baci glavom u noge igraču NP i odmah penal. Sramota