TEJLOR SVIFT DONIRALA PAPRENU CIFRU: Nakon TRAGEDIJE na paradi obratila se porodici NASTRADALE žene!

Autor:

Zabava

16.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost besna na njenog dečka!

TEJLOR SVIFT DONIRALA PAPRENU CIFRU: Nakon TRAGEDIJE na paradi obratila se porodici NASTRADALE žene!

Foto: Tanjug/AP

Poznata pevačica Tejlor Svift izjavila je saučešće porodici Lize Lopez-Galvav, voditeljke koja je tragično izgubila život tokom proslave finala Superboula. Tejlor je donirala 100.000 dolara kao gest podrške i saosećanja prema porodici Lopez-Galvav.

Tokom proslave pobede tima Trevisa Kelsa, dečaci su pucali tokom parade, ranivši preko 20 ljudi, a nažalost, usled ovog napada, Liza Lopez-Galvav je izgubila život. Ovaj tragični događaj duboko je potresao javnost, a posebno je emotivno pogodio Tejlor Svift, imajući u vidu da je Trevis Kels njen dečko sa kojim je ona mesecima već u vezi.

- Upućujem svoje najdublje saučešće i saučešće u svetlu vašeg razarajućeg gubitka. S ljubavlju, Tejlor Svift - piše u poruci koja prati poklon.

 

 

Nakon tragedije, javnost je burno reagovala na ponašanje Trevisa Kelsa, koji je nastavio sa slavljem uprkos tragičnom događaju. Dodatno, korisnici društvene mreže "X" (nekadašnji Tviter) izrazili su nezadovoljstvo time što Kels nije donirao novac porodici nastradale voditeljke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift i Trevis Kelsi

Tejlor Svift je svojim gestom donacije i izjavom saučešća pokazala saosećanje i podršku porodici Lopez-Galvav u ovim teškim trenucima, dok je ponašanje Trevisa Kelsa izazvalo negativne reakcije javnosti. Ovaj tragični događaj ostavlja dubok trag i podseća nas na važnost podrške i solidarnosti u teškim vremenima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading