BAJDEN ŠOKIRAO SVET! Predsednik SAD objavio FOTOGRAFIJU na kojoj mu LASERI biju iz OČIJU!

Autor:

Sport

12.02.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim potezom je želeo da troluje svoje protivkandidate.

BAJDEN ŠOKIRAO SVET! Predsednik SAD objavio FOTOGRAFIJU na kojoj mu LASERI biju iz OČIJU!

Foto: printscreen/instagram

Džo Bajden

Američki predsednik Džo Bajden je u nedelju uveče "trolovao" desničarske teoretičare zavere tako što je podelio mim koji implicira da su on i pevačica Tejlor Svift uspeli da donesu pobedu Kanzas Siti Čifsa na najvećem spektaklu - Superboulu 2024. koji je održan prethodne noći.

Sviftova je primećena sa brojnim prijateljima sa A liste na stadionu kako navijaju za njenog dečka, igrača američkog fudbala Trevisa Kelsa iz Kanzas Sitija, dok je njegova ekipa pobedila San Francisko Fortinajnerse u dramatičnoj utakmici, posle produžetka.

Neposredno po završetku duela, Bajden je podelio mim „Mračni Brendon“, na kojem je prikazan on sa laserskim zracima kako mu izlaze iz očiju.

 

 

- Baš kao što smo zacrtali - napisao je Džo Bajdenovog u potpisu postavljenog mima.

Čini se da je Bajdenova objava odgovor na teoriju zavere koju su izneli republikanci da će popularnost Tejlor Svift iskoristiti demokrate da dobiju impuls pred ovogodišnje predsedničke izbore.

Naime, prvi čovek SAD aludira na to da su Tejlor Svift i on glavni "krivci" za pobedu Kanzas siti čifsa u Superboulu.

Kritičari predsednika koriste mim Mračni Brendona da ismeju njegovu uočenu slabost, ironično ga predstavljajući kao mračnu i preteću silu. Brendon je referenca na incident krajem 2021. kada je novinar Naskara naizgled pogrešno čuo gomilu koja je skandirala „je*eš Džo Bajdena“ kao „Idemo Brendone“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading