ŠOKANTNO OTKRIĆE: Nećete verovati koliko je Ašer zaradio za nastup na Superboulu!

Autor: P. Z.

Sport

12.02.2024

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom trenutku mu se na bini priključila i Ališa Kiz.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Nećete verovati koliko je Ašer zaradio za nastup na Superboulu!

Foto: Tanjug/AP

Ašer

Ekipa Kanzas Siti Čifsa odbranila je NFL titulu, pošto je u finalu 58. Superboula u Las Vegasu, posle produžetka, savladala San Francisko 49erse.

Osim za postignute poene, publika je navijala i tokom muzičkih nastupa pre i tokom utakmice, koja je poznata po tome što na tom sportskom spektaklu učestvuju svetske zvezde, koje u pauzama izvode svoje hitove. 

Na poluvremenu jednog od najvažnijih i najgledanijih sportskih događaja na planeti nastupio je pop zvezda Ašer, koji je oduševio publiku, posebno kada je na binu kao gošća izašla Ališa Kiz i kada su zajedno izveli njihovu poznatu pesmu "My Boo".

Međutim, ono što je interesantno je da Ašer nije zaradio niti jedan dolar za taj nastup!

Kako je pre nekoliko godina NFL potvrdio, izvođači na Superboulu se ne plaćaju, već su im pokriveni samo troškovi i produkcija.

Ipak, ni to pevačke zvezde ne odbija od nastupa na Superboulu, pošto su svesni kakvu reklamu će dobiti. Primera radi, prošlogodišnji Rijanin nastup pogledalo je više od 114 miliona ljudi.

Superboul je, prema dostupnim podacima, najgledanija sportska utakmica na svetu, koja ima direktan prenos u oko 190 zemalja, na više od 25 jezika.

Ovo je bilo 58. po redu finale Nacionalne fudbalske lige, a heroj trijumfa Čifsa bio je Patrik Mahoms, koji je "bacio tačdaun" Mekolu Hardmenu za preokret u poslednjim sekundima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading