STRAVIČAN ZLOČIN! Bivši poznati sportista UBIO sopstvenu suprugu!

Autor:

Sport

11.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista ružne vesti.

STRAVIČAN ZLOČIN! Bivši poznati sportista UBIO sopstvenu suprugu!

Foto: printscreen/x.com

Bili Džek Hejns (70), nekadašnji profesionalni rvač, uhapšen je pod sumnjom da je ubio svoju suprugu Džanet Bekgraft (85) u njihovom domu u Oregonu. Incident se dogodio dok je Bekgraft bolovala od demencije, a njen sin iz prethodnog braka bio je prijatelj sa Hejnsom.

Prema izveštajima, dežurne službe su pronašle Bekgraft sa prostrelnom ranom na podu njihovog doma. Hejns je zadržan u pritvoru i biće prebačen u zatvor nakon što bude završio neophodni lekarski tretman. Stradala žena Džanet Bekraft ima sina iz prethodnog braka i on je bio prijatelj sa nekadašnjim rvačem. Kada je preminuo njen prvi suprug, stupila je u brak sa Hejnsom, koji je bio 15 godina mlađi od nje. Iako je oboleo od određene bolesti, navodno nije povezan sa ovim zločinom.

Foto: printscreen/x.com

Bili Džek Hejns

 

Hejns je bio na vrhuncu slave od 1986. do 1988. godine, a kasnije se povukao iz sveta rvanja 1995. godine. Osim po rvanju, postao je poznat i po svojoj umešanosti u lancu preprodaje kokaina tokom osamdesetih godina. Dodatno, 2018. godine svedočio je o prebijanju do smrti dvoje tinejdžera u Arkanzasu.

Borio se sa Ripom Oliverom do 1984. godine na Šampionatu u rvanju na Floridi, a potom mu je najveći protivnik bio Kendo Nagasaki u borbi za NWA šampionat u teškoj kategoriji na Floridi.

Nakon izlaska iz bolnice, očekuje se da će Hejns biti prebačen u zatvor kako bi odgovarao za optužbe za ubistvo supruge. Ovaj slučaj je izazvao pažnju javnosti zbog Hejnsove prošlosti i kontroverznih događaja sa kojima je bio povezan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading