JAKOVČANI ZA VIKEND ODIGRALI TRI PRIJATELJSKE UTAKMICE: Prva postava još u “magli”!

Autor: Irena Đurđević

Sport

11.02.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno je bilo ovog vikenda u Jakovu.

JAKOVČANI ZA VIKEND ODIGRALI TRI PRIJATELJSKE UTAKMICE: Prva postava još u “magli”!

Foto: FK Srem Jakovo

Fudbaleri Srema iz Jakova jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" okončali su u samom vrhu tabele, tako da ih u nastavku šampionata očekuje velika borba za sam vrh i plasman u viši stepen takmičenja, Prvu beogradsku ligu - "grupa A".

 

Jakovčani su tokom 13 prvenstvenih mečeva zabeležili skor od devet pobeda i četiri remija i u odlulujuće prolećne borbe ulaze sa svega bodom manje u odnosu na Veliku Moštanicu i ugrinovački Sinđelić 2012 koji se u ovom momentu nalaze na dve vodeće pozicije.

Kako bi što spremnije dočekali odlulujuće prolećne borbe, Jakovčani kroz kontrolne duele bruse formu, a tokom vikenda su čak tri puta izlazili na teren.

Srem je za vikend odigrao tri prijateljska meča, dva na “Prilivku”, a jedan u Boljevcima. U sva tri meča, trener Nikola Pilipović pružio je šansu većini igrača da se dokažu na terenu, a kako na svakoj poziciji ima tri raspoloživa fudbalera, neće mu biti lako da “skroji” startnu postavu.

- Prijateljska utakmica:

Srem (Jakovo) - Kelti (Novi Beograd) 4:2 (2:1)

Strelci: Marianov 20`, Pavlović 30`, Jelenković 80`, Milinković 85`; Živanović 40`, 60`

Stadion: FK Srem Jakovo

Gledalaca: 50

Srem (Jakovo): Antić, Pajić, Jovanović, Jelenković, Novaković, Nastić, Krejić, Milinković, Marianov, Pavlović, Rafailović. Igrali su još: Mićanović, Smiljković, Milanović.

Kelti (Novi Beograd): Vranić, Kuridža, Arsenić, Bajić, Krstović, Nedeljković, Jovičić, Stojaković, Samardžić, Starčević, Živanović. Igrali još: Tomašević, Miškov, Jevremovic, Lovric, Vanga, Dragović.

Igrač utakmice: Vuk Marianov (Srem)

Foto: FK Posavac Tišma

Odlična fudbalska predstava odigrana je u Boljevcima

 

Komšijski derbi u Boljevcima bio je, kao i obično, neizvestan što dokazuje i konačan rezultat. Jedini strelac na utakmici bio je Mandarić, a po konačnom utisku publike koja je došla u Boljevce, jasno je da region zaslužuje više ovakvih mečeva.

- Prijateljska utakmica:

Posavac Tišma (Boljevci) - Srem (Jakovo) 1:0 (1:0)

Strelac: Mandarić u 35. minutu

Stadion: FK Posavac Tišma

Gledalaca: 100

Posavac Tišma (Boljevci): Bunjevac, Spasić, Čapelja, Stanić, Mančić, Jevtić, Radović, Grujović, Mandarić, Marković, Tadić. Igrali su još: Nakić, Ergić, Stojanović, Petrović, Žižić, Savatić, Jovanović.

Srem (Jakovo): Antić, Jovanović, Pajić, Gatarić, Jelenković, Milinković, Nastić, Krejić, Mitrović, Marianov, Pavlović. Igrali su još: Simeunović, Uglješić.

Igrač utakmice: Kristijan Mandarić (Posavac Tišma)

Kako se pripreme tek zahuhtavaju, tek bi naredni kontrolni dueli trebalo da pokažu pravu formu oba tima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading