"VASPITAVAO SAM GA DA BUDE DOBAR ČOVEK, A ON JE UBIO"! Jeziva ispovest oca ubice Nusreta Destanovića: NISAM SA SINOM U KONTAKTU VEĆ TRI GODINE,, ALI SE OSEĆAM PORAŽENO"!

Autor:

Hronika

11.02.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođak Elvis Hrnjak mi je javio da je moj sin doveo sporni automobil kod njega. Odmah sam krenuo do Elvisa i zajedno smo pozvali saobraćajnu policiju. Bio sam šokiran i tužan, ali nisam oklevao da sarađujem s policijom, priča otac ubice.

"VASPITAVAO SAM GA DA BUDE DOBAR ČOVEK, A ON JE UBIO"! Jeziva ispovest oca ubice Nusreta Destanovića: NISAM SA SINOM U KONTAKTU VEĆ TRI GODINE,, ALI SE OSEĆAM PORAŽENO"!

Foto: RINA

Juče je Srbiju potresla vest da je ubijenn, na dnu bunara, nađen mladi Nusret Destanović iz Tutina, a glavnoosumnjičeni za njegovo ubistvo je S.A. bivši muž žene sa kojom se žrtva navodno viđala.

Glavnoosumnjičeni za ovo ubistvo je u bekstvu, a njegov otac Selim Zečević-Ahmetović, 

kaže da je razočaran postupkom svog sina.

On je u razgovoru za Sandžak Danas rekao da sa sinom već tri godine nije u kontaktu, ali da ga je odgajao da bude dobar i poten čovek. 


Kada je saznao za nestanak Nusreta, slutio je najgore.

- Rođak Elvis Hrnjak mi je javio da je moj sin doveo sporni automobil kod njega. Odmah sam krenuo do Elvisa i zajedno smo pozvali saobraćajnu policiju. Bio sam šokiran i tužan, ali nisam oklevao da sarađujem s policijom - počinje priču nesrećni čovek.

Dežurni saobraćajci su navodi, u koordinaciji s njima dvojicom, utvrdili čije je vozilo.

- Ta patrola saobraćajne policije bila je izuzetno profesionalna i operativna. Nakon toga, lično sam otišao i doveo dežurne inspektore da preuzmu dalju istragu.

Elvis Hrnjak, podsetimo je uhapšen, i osumnjičen da je pomogao ubici posle izvršenog ubistva i da mu je dao pare za beg u Nemačku. Osim njega, uhapšena je i žena, oko koje je navodno i izbio sukob i koja je znala šta se žrtvi sprema, kao i Emrah Džanković, koj se tereti za ubistvo u saučesništvu.

- Ne mogu komentarisati detalje, ali ne odobravam Elvisove postupke. Moj fokus bio je da pomognem policiji u istrazi. Ovaj zločin mora biti adekvatno sankcionisan - kaže otac ubice koji je u bekstvu. - Svakako nisam pristalica onoga što je Elvis uradio i što ga je primio u kuću. Ne znam ništa o spaljivanju odeće. Što se tiče ostalih pitanja, radije bih ćutao, jer pravosudni organi trebaju to da reše. Ovakav strašan zločin mora biti sankcionisan. Kao otac, osećam se poniženo, ali jedino što sam mogao, to sam i uradio. 

Kaže da mu je teško što mu je sin u zličin uvukao i sestrića, osamnaestogodišnjeg Emraha Džankovića iz Draževića.

- Veoma mi je teško zbog toga. Emrah je još uvek dete i da ga Sead uvuče u ovako nešto… To mi je dodatno slomilo srce. Nemam rreči.


Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading