(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK UBISTVA NUSRETA DESTANOVIĆA! Krvnički smrtonosni udarci Seada koji je u bekstvu!

Autor:

Hronika

11.02.2024

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nusret Destanović iz Tutina krvnički je ubijen, a sada se pojavio snimak zločina.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK UBISTVA NUSRETA DESTANOVIĆA! Krvnički smrtonosni udarci Seada koji je u bekstvu!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@sandzakdanas7005

Sead Zećović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru u velikoj akciji su uhapsili tri osobe u vezi sa brutalnim ubistvom Nusreta Destanovića (28) iz Tutina. Među uhapšenima je E. Dž. (18) iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, kao i Elvis H. (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela. Uhapšena je i jedna ženska osoba, Rijalda H. (27) iz Sjenice zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog dela.

Dok je Sead Z. u bekstvu.

U javnosti se pojavio snimak koji prikazuje ključne trenutke koji su prethodili monstruoznom ubistvu Nusreta.

Na snimku se vidi kako golf IV ulazi u dvorište jedne zgrade, okreće se i parkira. Iz automobila izlazi Sead Z., koji trči prema suvozačevom mestu, i tamo, koristeći oštar predmet, zadaje više udaraca Nusretu Destanoviću.

Sead Z. vlasnik je automobila Passat B6, na kom je ispisano "Zećović". A policija i kriminalistička služba oduzeli su automobil kao dokazni materijal.

U automobilu marke Golf IV, koji je u vlasništvu Nusreta Destanovića, još uvek postoje tragovi krvi. Ti tragovi krvi kao i video snimak predstavljaju neoboriv dokaz protiv Seada Z. da je ubio Nusreta Destanovića.

Prema nezvaničnim informacijama, Sead Z. i E. Dž. (18) iz Sjenice su najprije fizički napali Nusreta Destanovića pre nego što su ga prisilno smestili u Passat B6.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading