MONSTRUM POSLE STRAVIČNOG ZLOČINA HLADNOKRVNO RADIO OVO! Snimak Nusretovog ubice tera jezu u kosti! (VIDEO)

Autor:

Hronika

11.02.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta je Sead Z. radio nakon ubistva Nusreda Destanovića, horor.

MONSTRUM POSLE STRAVIČNOG ZLOČINA HLADNOKRVNO RADIO OVO! Snimak Nusretovog ubice tera jezu u kosti! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@sandzakdanas7005

Sead Zećović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su tri osobe koje se sumnjiče da su povezane sa ubistvom dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina.

Među uhapšenima je E.Dž. (18) iz Sjenice, koji je osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, Elvis H. (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela i Rijalda H. (27) iz Sjenice, koja je uhapšena zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog dela.

Sead Z. je u bekstvu. Sada su se u javnosti pojavila dva video snimka koji pokazuju ključne momente koji su prethodili stravičnom ubistvu Nusreta Destanovića. 

Na jednom od snimaka se vidi kako nakon ubistva Sead Z. odlazi do perionice, priča na telefon i šmrk za pranje kola stavlja u usta kako bi pio vodu. Hladnokrvan i kao da se ništa nije dogodilo.

Takođe, na prvom snimku koji je dospeo u javnost vidi se kako golf IV ulazi u dvorište jedne zgrade, okreće se i parkira. Iz automobila izlazi Sead Z., koji trči prema suvozačevom mestu, i tamo, koristeći oštar predmet, zadaje više udaraca Nusretu Destanoviću, uključujući i kobne.

Inače, policija i kriminalistička služba su oduzelil automobil kao dokazni materijal - automobil Passat B6, koji je u vlasništvu Seada Z. , a na kom je ispisano "Zećović".

Takođe, u automobilu marke Golf IV, koji je u vlasništvu Nusreta Destanovića, još uvek postoje tragovi krvi. Ti tragovi krvi kao i video snimak predstavljaju neoboriv dokaz protiv Seada Z. da je ubio Nusreta Destanovića, prenosi Sandžak danas.

Prema nezvaničnim informacijama, Sead Z. i E. Dž. (18) iz Sjenice su najprije fizički napali Nusreta Destanovića pre nego što su ga prisilno smestili u Passat B6, koji je u vlasništvu Seada Z. 

Podsetimo, neposredno pre zločina Sead Z. poslao je preteće poruke, a nakon izvršenog zločina pozvao brata ubijenog Nusreta i tvrdio kako nije kriv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading