CELA PLANETA BRUJI O NJENOM POTEZU NA SUPERBOULU: Tejlor Svift kopira "Porodično blago" (VIDEO, FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

12.02.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je to Čupka prva radila.

CELA PLANETA BRUJI O NJENOM POTEZU NA SUPERBOULU: Tejlor Svift kopira "Porodično blago" (VIDEO, FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Poljubac Tejlor Svift i Trevisa Kelsija

Ekipa Kanzas Siti Čifsa odbranila je NFL titulu, pošto je u finalu 58. Superboula u Las Vegasu, posle produžetka, savladala San Francisko 49erse.

Superboul je, prema dostupnim podacima, najgledanija sportska utakmica na svetu, koja ima direktan prenos u oko 190 zemalja, na više od 25 jezika.

Baš zbog toga, najveće svetske zvezde se uvek potrude da se nađu na utakmici i da urade nešto čime će skrenuti pažnju na sebe, a ovog puta je šou ukrala Tejlor Svift, jedna od najpopularnijih pevačica današnjice.

Naime, Tejlor je posle meča bila u delirijumu, pošto za nove-stare šampione nastupa njen dečko Trevis Kelsi.

Nakon što je proslavila pobedu u svojoj loži, Tejlor se spustila na teren kako bi čestitala Trevisu, a kada je došla do njega usledio je poljubac o kom planeta bruji.

Ipak, humoristična Instagram stranica "Neguj mo srbski jezik" skrenula je pažnju svima da nešto tako nije prvi put viđeno na malim ekranima.

Naime, oni su podsetili na poljubac iz serije "Porodično blago" kada je Čupka (Mina Lazarević) poljubila Branda (Vojin Ćetković) posle utakmice.

Meč za titulu u Las Vegasu bio je 58. po redu finalni okršaj Nacionalne fudbalske lige, a heroj trijumfa Čifsa bio je Patrik Mahoms, koji je "bacio tačdaun" Mekolu Hardmenu za preokret u poslednjim sekundima. Na taj način, Kanzas Siti je postao prvi tim koji je odbranio titulu još od 2005. godine, kada je to pošlo za rukom Nju Inglandu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading