ĐORĐA DAVIDA PROGANJA ŽENA U PLAVOM KAPUTU: Nakon STRAVIČNE NESREĆE ima teške posledice!

Autor:

Zabava

12.02.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David u teškom stanju i dalje.

ĐORĐA DAVIDA PROGANJA ŽENA U PLAVOM KAPUTU: Nakon STRAVIČNE NESREĆE ima teške posledice!

Foto: ST/B. Jovanović

Roker i član žirija ,,Zvezde Granda" Đorđe David još uvek ne može da se oporavi od tragedije koja ga je zadesila kada je na auto-putu u Severnoj Makedoniji usmrtio ženu. Tamošnje vlasti su mu vratile dokumenta i on je stigao u Srbij, ali suđenje i ceo proces tek treba da se održi. Pevač kaže da je svestan da je pokušao sve kako bi izbegao nesreću, ali da ne može da se pomiri sa činjenicom da je usmtio ženu.

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David

 

- Ne osećam se slobodno iako su mi vraćena dokumenta, taj proces tek treba da se desi i trajaće, daj Bože, sigurno šest meseci, to je minimalno, može da traje i duže. Tek kada mi daju zvanično rešenje, papir da nisam odgovoaran ni u jednom momentu, da nemam odgovornost koju trebam da snosim u svemu tome, onda ću se smatrati slobodnim čovekom - rekao je pevač koji od kada se sve to desilo, drastično smršao:

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David

 

- Ja sam pokušao da izbegnem udes na koji sam naleteo i u tom momentu video sam plavi kaput ispred mene u koji udaram i on nestaje. Došla je Hitna koja je i mene odvezla i kada sam pitao šta se dešava oni su mi rekli da sam udario ženu koja je na licu mesta preminula - priseća se David, piše Svet. 

- Teško je, ne daj Bože nikome. Treba nakons vega sačuvati zdrav razum, ja ću biti mirniji tek kada i ako zvanično budem oslobođen. Imam fleševe, dešava se da sanjam ženu u plaavom kaputu, vraćaju se slike, stvarno nije lako. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading