OTKRIVENA LOKACIJA ĐORĐA DAVIDA: Dokumenta su mu i dalje ODUZETA, proživljava PAKAO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.01.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno oglašavanje Đorđa Davida uznemirilo!

OTKRIVENA LOKACIJA ĐORĐA DAVIDA: Dokumenta su mu i dalje ODUZETA, proživljava PAKAO! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, ATA Images

Roker Đorđe David bio je učesnik u saobraćajnoj nesreći u Severnoj Makedoniji, u kojoj je stradala jedna ženaska osoba. Iako je kolima udario ženu, koja je usled zadobijenih povreda izgubila život, tužilaštvo je procenilo da David nije kriv, jer je vozio po svim propisima, dozvoljenom brzinom i nije mogao da izbegne žrtvu koja je na auto-putu napustila vozilo usled udesa koji se desio pre nego što je roker naišao svojim autom. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Republika

Đorđe David

 

Međutim, nedavno je iz njegovog PR tima procurila informacija da se vratio za Srbiju, a on se sada oglasio i otkrio kakve poteškoće ima u Makedoniji, koju još uvek nije napustio. Kako je istakao u video snimku koji je objavio na Instagram profilu, njegova dokumenta se i dalje nalaze u tužilaštvu, a uputio je i javni apel da se ne ostavljaju razni komentari povodom njegove situacije, jer mu samo dodatno prave problem. 

Foto: ATA Images

Đorđe David

 

- Imajte bar malo empatije prema situaciji u kojoj se nalazim... Naime, ja nisam dobio dokumenta, nisam napustio Makedoniju... Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu, u Kumanovu... Meni ovde prave problem, izaziva mržnju kod ovih ljudi, pravite mi pakao od života - rekao je Đorđe David. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, stranom državljaninu koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Tabanovca izrečene su mere opreza - privremeno oduzimanje putnih i drugih isprava (lična karta i vozačka dozvola) za prelazak državne granice i obaveza da se javi Sudu - obaveštava Državno tužilaštvo u Skoplju, prenose makedonski mediji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading