DANIJELI (15) SE GUBI SVAKI TRAG, POSLEDNJI PUT VIĐENA SA OVIM MUŠKARCEM! Policija "prečešljava" sve moguće tragove - porodica očajna, MOLI ZA POMOĆ! (FOTO)

Autor:

Svet

29.01.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestala devojka, policija češlja ceo grad.

DANIJELI (15) SE GUBI SVAKI TRAG, POSLEDNJI PUT VIĐENA SA OVIM MUŠKARCEM! Policija "prečešljava" sve moguće tragove - porodica očajna, MOLI ZA POMOĆ! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Porodica Danijele Švab (15) iz Bad Ajblinga u Nemačkoj je u očaju nakon što je poslednji put viđena pre 10 dana. Policija sumnja da se devojka nalazi negde u distriktu Erding u društvu nepoznatog mladića.

Danijela, visoka 1,70 metara, mršava, s dugom, tamno smeđom kosom, izgubila se bez traga, ostavljajući svoju porodicu u strepnji i neizvesnosti. Ovo nestanak je izazvao veliku zabrinutost među lokalnim stanovništvom, svi se nadajući da će se Danijela sigurno vratiti kući.

U ovim teškim trenucima, kako bi pronašli Danijelu i osigurali njeno sigurno vraćanje kući, porodica i policija apeluju na sve koji imaju bilo kakve informacije o njenoj lokaciji da odmah kontaktiraju najbližu policijsku stanicu. Svaka informacija, čak i najmanja, može biti od vitalnog značaja u traganju za Danijelom i omogućiti njen povratak porodici.

Foto: Bad Aibling police station

Nestala Danijela Švab

Posdetimo, porodica Njagul iz sela Dobrica kod Alibunara traga za svojom nestalom Grozdanom Njagul (69). Grozdana je poslednji put viđena juče oko podneva kada je krenula na groblje gde počiva njen stariji sin.

Nakon što se vratila kući i ostavila torbu, shvatila je da je zaboravila bicikl na groblju te se uputila nazad po njega. Od tog trenutka, njeni najbliži nemaju nikakvih informacija o njenom kretanju.

Njen mlađi sin, Slavko, apeluje za pomoć u pronalasku majke, ističući da je od njenog starijeg sina preminulog pre dva meseca, Grozdana nosi crninu. Ovo neobično i tužno okolnost dodatno naglašava zabrinutost porodice za njenim zdravljem i bezbednošću. Nestanak je odmah prijavljen policiji, a porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Grozdani da se jave na brojeve telefona: 064 439 4446 ili 013 658 322.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading