U KUĆI KRIO ARSENAL ORUŽJA, A ONDA JE PO NJOJ PROSUO BENZIN: Bivši vojnik napravio haos u kraju, policija zatekla NESTVARNU SCENU

Autor:

Svet

28.01.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac nije želeo da posluša naređenje i usledila je drama

U KUĆI KRIO ARSENAL ORUŽJA, A ONDA JE PO NJOJ PROSUO BENZIN: Bivši vojnik napravio haos u kraju, policija zatekla NESTVARNU SCENU

Foto: twitter/printscreen/@MarcoZitzow

Šezdesetdvogodišnji Nemac iz pokrajine Badem Virtemberg uhapšen je i nalazi se u pritvoru nakon što je odbio da preda svo oružje koje je prethodno imao dok je nosio uniformu.

Muškarac iz Unterkirnaha zabarakadirao se u kući posle prijava iz komšiluka da u njoj drži arsenal oružja za koji nema dozvolu.

Ne samo što se zatvorio u kuću, već je Nemac istu po podu polio benzinom!

Policija je posle upozorenja da će ako treba pucati ušla kod njega u dom i zatekla je nestvarno mnogo oružja, a među puškama i pištoljima, pronašla je bombe, granate, 10.000 komada municije i eksploziv.

Što je najinteresantnije, Nemac je imao dozvolu samo za manji deo oružja.

Policija je saopštila da je pretres kuće bio izuzetno težak. U celoj kući je prosuo 80 litara benzina, pa je duži boravak u njoj bio moguć samo uz korišćenje zaštitne maske.

Na podovima i okvirima vrata bila su sredstva za aktiviranje požara prilikom ulaska u kuću.

Deložacija i pretres su usledili nakon što je sud doneo odluku o prinudnoj deložaciji.

Komšije bivšeg vojnika su privremeno evakuisane prilikom izvršenja deložacije te je njegova kuća bila pod policijskom opsadom.

Nakon što je ubeđen da napusti kuću, uhapšen je, prenosi Taggesschau.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading