ĐORĐE DAVID U TEŠKOM STANJU: Završio na LEKOVIMA za smirenje, supruga hitno morala da reaguje!

Autor:

Zabava

29.01.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David završio na lekovima nakon stravičnog udesa koji mu se desio!

ĐORĐE DAVID U TEŠKOM STANJU: Završio na LEKOVIMA za smirenje, supruga hitno morala da reaguje!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Roker i član žirija ,,Zvezde Granda" Đorđe David nakon stravične saobraćajke, oglasio se i otkrio da se i dalje nalazi u Severnoj Makedoniji i da još uvek ne zna kada će se vratiti u Srbiju, a kako pišu mediji, on je sve vreme pod lekovima za smirenje. 

Pevač ne može da se oporavi od noćne more koja ga je zadesila, a iako se ne tereti da je kriv, on ipak ne može da podnese da je žena preminula nakon teških povreda koje su joj nanete kada je udario kolima. 

Njegova supruga Ana otputovala je u Makedoniju isti dan kada se to dogodilo kako bi bila uz pevača. Kako pišu mediji, Đorđe je na lekovima za smirenje, jer često ima košmare i sanja saobraćajnu nesreću:

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Đorđe David

 

- Nije dobro, pije lekove za smirenje, koliko god da niej kriv, nisu to stvari sa kojima možete da se nosite. Udario je kolima žđenu koja je preminula. Samo o tome razmišlja. Svi su uz njega, ima veliku podršku kolega i prijatelja, ali mu je baš teško. Ne zna kako će da prevaziđe to što mu se dogovorilo - rekao je pevačiev blizak prijatelj za Star. 

Podsetimo, prošle noći Đorđe David se oglasio na Instagram profilu i otkrio kroz kakvu agoniju prolazi:

Foto: Instagram

Đorđe David udes

 

- Imajte bar malo empatije prema situaciji u kojoj se nalazim... Naime, ja nisam dobio dokumenta, nisam napustio Makedoniju... Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu, u Kumanovu... Meni ovde prave problem, izaziva mržnju kod ovih ljudi, pravite mi pakao od života - rekao je Đorđe David. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

29.01.2024 13:15

Jbg umreces zbog toga sto si zgazio na put neduznog

Ђорђе

29.01.2024 20:21

Да ли је и синоћни концерт одржао под лековима? НЕВИЂЕНО, то вам је тај Давид!