OVO SE DOGODILO DOK JE JOŠ BIO U BRAKU: Osvanula kompromitujuća fotografija Darka Lazića iz prošlosti, pevač totalno van kontrole!

Autor:

Zabava

29.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte retku fotografiju Katarine i Darka iz mladosti!

OVO SE DOGODILO DOK JE JOŠ BIO U BRAKU: Osvanula kompromitujuća fotografija Darka Lazića iz prošlosti, pevač totalno van kontrole!

Foto: Skymusic

Katarina Lazić, supruga folker Darka Lazića, nedavno je oduševila svoje pratioce na Instagramu objavom tinejdžerske fotografije na kojoj pozira sa svojim suprugom. Fotografija je nastala pre čak 15 godina, a očigledno je da su i tada bili zaljubljeni. Ova slika iz prošlosti otkriva romantičnu i dugotrajnu vezu ovog para, čime su izazvali veliko interesovanje javnosti.

Kada je jedan od pratilaca upitao Katarinu koliko dugo poznaje Darka, ona je odgovorila da su zajedno već 15 godina, što znači da su se upoznali još 2009. godine. Iako su oboje tada bili u vezama i brakovima, njihova ljubav je bila jača od prepreka i nakon 14 godina su odlučili da stanu pred oltar i izgovore sudbonosno "da" 8. septembra 2022. godine.

Republika

Foto: Republika.rs

Darko i Katarina Lazić

 

Pored ove tinejdžerske fotografije, nedavno je folker Darko Lazić snimio nesvakidašnji video sa popularnom Marinom Pezerović Zerom za pesmu "Prezime". Ovaj spot je potpuno drugačiji u odnosu na prethodne radove pevača, što je izazvalo veliku pažnju fanova i javnosti.

U januaru 2024. godine otkriveni su detalji luksuzne vile Darka Lazića, koja je opasana bedemima, opremljena skupocenim nameštajem, a poseduje čak i baštu sa povrćem. Pobednik "Zvezda Granda" ceni svoju privatnost, ali povremeno obožavaoce obraduje kadrovima enterijera svog luksuznog doma, otkrivajući delić svoje svakodnevice van estradnog sveta.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Darko i Katarina Lazić

 

Ovaj par je definitivno uspeo da izgradi impresivnu ljubavnu priču, od tinejdžerskih dana do danas, te ih pratioci s nestrpljenjem iščekuju svaki novi detalj iz njihovog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading