DARKO LAZIĆ IZGOREO ZBOG PITANJA UŽIVO U EMISIJI: Neće ni da čuje za Barbaru Bobak! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u Amidžiju!

DARKO LAZIĆ IZGOREO ZBOG PITANJA UŽIVO U EMISIJI: Neće ni da čuje za Barbaru Bobak! ŠOK! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Folker Darko Lazić prošle godine stao je na ludi kamen sa izabranicom Katarinom, nakon što je raskinuo vezu sa koleginicom Barbarom Bobak. On je sada gostujući kod voditelja Ognjena Amidžića odgovarao na pitanja fanova sa društvene mreže Instagram, a kada je jedan od njih spomenuo popularnu pevačicu, Lazić je reagovao burno.

Naime, kako se moglo primetiti, Darku nije bilo nimalo prijatno da komentariše Bobakovu, koju je inače svojevremeno verio u Sjedinjenim Američkim Državama.

- Da li bi snimio duet sa Barbarom? - glasilo je pitanje koje je pročitao Ognjen.

Republika

Foto: instagram.com

Darko Lazić i Barbara Bobak

- Mislim da nema potrebe za tim. Niti bih ja to voleo, niti ona - rekao je Lazić u emisiji "Amidži šou", vidno nervozan zbog pitanja koje je dobio.

Inače, on se ovom prilikom osvrnuo i na ljubavni život svoje majke i njenog novog partnera.

- Dok je moja mama srećna i zadovoljna i ja sam. Dokle god je ona meni ispunjena, sve je dobro. Ona je žena u godinama i zna šta je dobro za nju, a šta ne - istakao je Lazić.

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Darko Lazić o Barbari Bobak

Podsećanja radi, pevač Darko Lazić kaže da je najviše smršao zahvaljujući tome što redovno ima intimne odnose sa suprugom Katarinom, te i da je to njegov recept da se muškarac zategne.

- Katarina i ja imamo svoje rituale, a svako pri zdravoj svesti i pameti zna da se od seksa mršavi i da ste u dobroj formi ako ga redovno praktikujete! Ja sam tako smršao, više mi se isplatilo nego to što sam smanjio želudac. Dobro je i to, pomoglo je, ali ja u glavi mislim da je ipak ova prva metoda bila više delotvorna - rekao je folker za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading