SPEKTAKL U NAJAVI! FEDOR najavljuje borbu protiv TAJSONA! Pregovori traju, postoji SAGLASNOST OBE STRANE!

Autor: M. M.

Sport

23.01.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč bi trebalo da se održi u Saudijskoj Arabiji.

SPEKTAKL U NAJAVI! FEDOR najavljuje borbu protiv TAJSONA! Pregovori traju, postoji SAGLASNOST OBE STRANE!

Foto: Tanjug/AP

Fedor Emelijanenko, po mnogima najjači MMA borac svih vremena, govorio je o mogućnosti da ima borbu sa bokserskim šampionom Majkom Tajsonom.

Bivši ruski borac kaže da pregovori idu u dobrom smeru.

- Bilo je pregovora, i pregovori još uvek traju. Bilo je nekoliko pregovora, bilo je predstavnika i sa moje i sa Tajsonove strane. Ova borba je zamišljena da se održi u Saudijskoj Arabiji. Ranije je bilo intriga, Tajson je govorio da se neće boriti sa mnom. Mislim da to neće biti borba od 12 rundi, ali o propisima će se razgovarati. Čini se da postoji saglasnost sa obe naše strane, ali moraju da postoje i finansije za organizaciju i to trenutno koči dogovor - rekao je Emelijanenko.

Foto: Tanjug/AP

Tajson

On se inače povukao iz borbi tek prošle godine. Rus ima 46 godina i 40 pobeda u MMA karijeri, od toga 16 nokautom. Slavni Majk Tajson je stariji 11 godina, a u bokserskoj karijeri ima 50 pobeda, od toga 44 nokautom.

 Fedor Emelijanenko osim u otaždbini veoma je popularan i u Srbiji, a ovdašnjim navijačima umeo je da uzvrati ljubav. Kada se posle duge pauze vratio u oktagon u oktobru 2018. godine slavio je uz srpsku trobojku. Takođe i decembra 2019. godine kada je razbio rivala i prethodno u ring ušao uz srpsku pesmu. Dolazio je mnogo puta u Srbiju, družio se sa navijačima, obilazio srpske manastire...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading