ZATO JE POSEBAN! Murinjo se ZAHVALIO na ponudi koja se NE ODBIJA!

Autor:

Sport

20.01.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac pokazao da nije sve u novcu.

ZATO JE POSEBAN! Murinjo se ZAHVALIO na ponudi koja se NE ODBIJA!

Foto: Tanjug/AP

Portugalsi stručnjak Žoze Murinjo

Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo odbio je ponudu Al-Šababa iz Saudijske Arabije, preneli su italijanski mediji.

Nakon što je Portugalac dobio otkaz u Romi, pojavile su se spekulacije da bi "Posebni karijeru mogao da nastavi u Saudijskoj Arabiji, međutim, prema tvrdnjama italijanskog Skaj sporta Anđelo Manđiante, Žoze se zahvalio prebogatim Arapima.

Kako prenose italijanski mediji, za Žozea Murinja se interesuju mnogi evropski velikani, dok je najuporniji da ga angažuje član Premijer lige, Njukasl.

Murinjo je u poslednjih pet klubova, u kojima je radio, dobijao otkaze, a poslednji mu je teško pao što se videlo kada je napuštao trening centar Rome i teško zadržavao suze.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Inače, "Posebni" je u blistavoj karijeri vodio Porto i Inter, sa kojima je pokorio Evropu osvojivši dve Lige šampiona.

Pre "zmajeva" sa Dragaa, sedeo je na klupi Benfike i Leirije, potom je predvodio Čelsi, Real Madrid, Mančester junajted i Totenhem, pre nego što je preuzeo Romu.

Od ostalih evropskih trofeja, sa Junajtedom je osvojio Ligu Evrope, a sa "vučicom" Ligu konferencije.

Ipak, u Realu, Čelsiju, Mančester junajtedu, Totenhemu i Romi je otkazima malo "bacio mrlju" na blistavu trenersku karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading