SCENE KAO IZ HOLIVUDA! Nesvakidašnji spot Darka Lazića i Zere pomera sve granice, MEGAHITOM kolegama zadali domaći zadatak!

Autor:

Zabava

23.01.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zera i Darko Lazić priredili publici pravi spektakl.

SCENE KAO IZ HOLIVUDA! Nesvakidašnji spot Darka Lazića i Zere pomera sve granice, MEGAHITOM kolegama zadali domaći zadatak!

Foto: Promo

Poslednjih dana jedna od najviralnijih vesti je saradnja Darka Lazića sa mlađom koleginicom Marinom Perezović Zerom, čiji spoj je zaista nesvakidašnji.

Naime, oni su snimili duetsku pesmu "Prezime" koja je danas ugledala svetlost dana. S obzirom na to da ovu numeru potpisuje neprevaziđeni dvojac Mersed Hadžić i Dejan Kostić, koji su vlasnici brojnih hitova najpopularnijih izvođača, verni pratioci su sigurni da će ovaj duet doživeti najveće pozicije na trending listama. Pored jakog teksta, mnoge je privukao i spot gde su pevač i hip-hoperka pokazali holivudsko umeće, pa su svojim ulogama dočarali zanimljive scene. Vatra, staklene flaše, pozitivna energija samo su deo ove ekranizacije. Pored toga, kostimi su takođe doprineli da sve izgleda scenski, pa ne sumnjamo da je za ovaj materijal ukupno izdvojeno nekoliko desetina hiljada evra.

Republika

Foto: Promo

Darko Lazić

 

Međutim, kada je reč o Darku, od njega i očekujemo uvek nešto bolje i drugačije budući da ne štedi novac na svoju uspešnu muzičku karijeru. Dokaz su njegovi hitovi, kao i trajanje na estradi gde se izdvojio kao najbolji folker i narodnjak mlađe populacije. Pesma je za sada postala viralna na društvenim mrežama, te su se izdvojili posebni stihovi. Da Lazić i Zera imaju punu podršku činjenica je da su ih mnoge kolege šerovale na Instagramu i poželele sreću. Podsetimo, ova saradnja nastala je kao ideja producenta Merseda Hadžića koji je samim predlogom napravio opštu pometnju spojivši ozbilkan narodnjak i hip-hop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading