UŽASNE VESTI ZA PEŠIĆA! Reprezentativac Srbije IDE na OPERACIJU!

Autor:

Sport

23.01.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povredu je doživeo u velikom atinskom derbiju protiv ljutog rivala Panatinaikosa.

UŽASNE VESTI ZA PEŠIĆA! Reprezentativac Srbije IDE na OPERACIJU!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Uprava Olimpijakosa većala je da li je neophodno da Nikola Milutinov bude operisan nakon povrede, koju je doživeo prethodne večeri u derbiju protiv Panatinaikosa.

U prvom trenutku je njegova povreda izgledala kao jedno ozbiljnije uganuće i prve predikcije bile su da će odsustvovati sa parketa oko četiri nedelje.

Međutim, nakon novog snimanja utvrđeno je da je došlo do naprsnuća metatrazalne kosti leve noge zbog čega će Milutinov morati da bude podvrgnut intervenciji, saznaju "Sportske.net".

Foto: Starsport

Nikola Milutinov

Pauza će se udvostručiti i Nikola neće biti na parketu najmanje dva meseca, što je veliki udarac kako za reprezentaciju Srbije i selektora Svetislava Pešića, jer bi verovatno nastupao u februarskoj akciji protiv Finske i Gruzije, tako i za Olimpijakos u čijoj je igri od izuzetne važnosti.

Od početka sezone, Nikola Milutinov prosečno je beležio 8.7 poena i 5.8 skokova u Evroligi po meču.

Srpski centar je, podsetimo, bio deo nacionalnog tima u Manili, kada se na Svetskom prvenstvu sa Pešićevim "orlovima" okitio srebrnom medaljom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading