SMRŠAO OD REDOVNOG AKCIJANJA SA KAĆOM! Darko Lazić se prisetio kako je BLUDNIČIO, otkrio šta mu je pomoglo da SKINE KILAŽU!

Autor:

Zabava

08.01.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna dobra metoda da se smrša jeste teretana. Ranije sam bio aktivan, Kaća moja isto, ali ja imam periode kad se ulenjim, tvrdi Darko.

SMRŠAO OD REDOVNOG AKCIJANJA SA KAĆOM! Darko Lazić se prisetio kako je BLUDNIČIO, otkrio šta mu je pomoglo da SKINE KILAŽU!

Foto: Republika

Pevač Darko Lazić kaže da je najviše smršao zahvaljujući tome što redovno ima intimne odnose sa suprugom Katarinom, te i da je to njegov recept da se muškarac zategne! Folker se našalio, pa rekao da je to dalo veće rezultate nego operacija želuca, koju je skoro imao da bi se otarasio viška kilograma.


- Katarina i ja imamo svoje rituale, a svako pri zdravoj svesti i pameti zna da se od seksa mršavi i da ste u dobroj formi ako ga redovno praktikujete! Ja sam tako smršao, više mi se isplatilo nego to što sam smanjio želudac. Dobro je i to, pomoglo je, ali ja u glavi mislim da je ipak ova prva metoda bila više delotvorna - kaže folker za Republiku, pa otkriva na koje načine je još uspeo da se zategne:

Foto: Republika

Darko Lazić

- Još jedna dobra metoda da se smrša jeste teretana. Ranije sam bio aktivan, Kaća moja isto, ali ja imam periode kad se ulenjim. Ona kad je na režimu ne popije u kafani ni čašu vina. Samo pije vodu i zato je vitka kao prut!

Inače, Lazić je više puta pričao o svojim seksualnim dogodovštinama, a najviše se govorilo o orgijama koje je imao u inostranstvu.

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko i Katarina nedavno su pravili svadbu i u srećnom su braku 

- Kad sam boravio u Cirihu pre nekoliko godina zbog posla, ispunio sam sebi jednu od želja, onako, što bi rekli, za opuštanje. Noću sam radio, danju spavao, pa smo napravili nekoliko dana pauze da se provedemo i obiđemo grad. Nekoliko drugara je bilo sa mnom, dogovorili smo se da odemo u javnu kuću i uživamo za sve pare. Te večeri sam je*ao 12 devojaka! Kad sam ušao, nisam znao gde pre da pogledam! Pored mene leži crnka, brineta, crvenokosa, plavuše. Sve što sam mogao da zamislim! Ne zna čovek gde će pre! To mi je bila velika želja. Drugare nisam video celu noć, svi su bili po sobama. Tek ujutru smo se svi našli i krenuli u hotel u kom smo odseli.

Darko: Imao sam grupnjak, ne stidim se toga


Pevač je naciju šokirao pričom kada je gostovao u emisiji "Amidži šou", pa objasnio da je imao i grupni seks, ali se toga ne stidi.

- S četiri osobe sam jedno spavao. Bio je i jedan muškarac. Ali bilo je upaljeno svetlo, pa sam znao šta s kim radim! Dva muškarca i dve žene, odnosno ja i još jedan drug. Nije tu bilo ništa strašno, ali razumem da je ljudima neobično da ovo čuju. Nemaju svi hrabrosti da se upuste u grupni seks - rekao je tada Darko kroz smeh.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading