Sećate li se Magdalene iz "Pinkovih zvezdica"? Kida kako peva, obožavaju je svi, a tek da vidite u kakvu je lepoticu izrasla (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magdalena danas ima 21 godinu i veoma je napredovala kada je pevanje u pitanju.

Sećate li se Magdalene iz "Pinkovih zvezdica"? Kida kako peva, obožavaju je svi, a tek da vidite u kakvu je lepoticu izrasla (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Magdalena Vračić oduševila je publiku i žiri kada se pre osam godina pojavila u popularnom takmičenju "Pinkove zvezdice". Magdalena danas ima 21 godinu i još više je napredovala kada je pevanje u pitanju.

 

 

Inače, Magdalena se ozbiljno posvetila muzici, pa krupnim koracima korača kroz ''svet estrade''! Pre nešto više od godinu dana snimila je i hit pesmu ''Hej oko dva'' koja je naišla na odlične reakcije publike.

Magdalena Vračič se pre nekoliko dana, pred sam doček Nove godiče, oglasila i obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ona je pozirala u crnoj uskoj haljini, koja je isticala njenu figuru poželela svojim pratiocima srećnu i berićetnu 2024. godinu.

- Srećna Nova godina, želim vam da svi budete zdravi, srećni i uspešni. Da verujete u sebe i svoje snove jer će se OSTVARITI! Da se u ovoj godini svi više smejemo i volimo! Prošla je bila dobra ova će biti još bolja - napisala je Magdalena u opisu fotografije, ispod koje su se nizali čestitke, ali i komentari pratilaca koji su oduševljeni njenim izgledom.

 

 

Nekadašnja "Pinkova zvezdica" vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a ne libi se ni da pokaže zanosno telo i obline.

Inače, Magdalena je sve angažovanija na privatnim veseljima, gde je obožavaju, budući da svojim neverovatnim glasom i energijom uvek priredi veselje za pamćenje!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading