VELIKO SRCE CRVENO-BELIH: Zvezda DAROVALA bebe na Kosovu i Metohiji!

Autor:

Sport

07.01.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest vredan divljenja.

VELIKO SRCE CRVENO-BELIH: Zvezda DAROVALA bebe na Kosovu i Metohiji!

Foto: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda nastavio je sa društveno-odgovornim i humanitarnim radom na startu 2024. godine. Uzevši u obzir  veliku brigu i ljubav prema stanovnicima Kosmeta, crveno-beli su svim bebama rođenim u intervalu od 1. pa do 7. januara u srpskim porodilištima na Kosovu poklonili novogodišnje paketiće.  


Crveno-beli novogodišnji pokloni stigli su na adresu tri srpska porodilišta na Kosmetu, koja se nalaze u Kosovskoj Mitrovici, Gračanici i Pasjanu. Prve bebe rođene su 1. januara u dva sata i 35 minuta iza ponoći i 13 časova i 50 minuta, u pitanju su dečaci iz Štrpca i Slovinja, koji su na svet došli u porodilištu u Gračanici, a Crvena zvezda je pokazala da je uz mališane od prvih trenutaka života. 

 


 
Klub iz Ljutice Bogdana je i ovom prilikom poručio da će uvek biti uz svoj narod na Kosovu, koje je srce Srbije.

 

Tradicija je najsnažniji motiv srpskom stanovništvu koje živi na svetoj zemlji, a Crvena zvezda je sa ponosom i zadovoljstvom obradovala roditelje i mališane od prvog dana u godini do velikog pravoslavnog praznika - Božića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading