Đani se u vreme praznika ne odvaja od porodice: Unuke učim da budu harambaše!

Autor:

Zabava

07.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moja najveća sreća je što smo zajedno u vreme praznika jer inače mnogo radim, priča folker.

Đani se u vreme praznika ne odvaja od porodice: Unuke učim da budu harambaše!

Foto: ST/N.MUTIĆ

Radiša Trajković Đani kaže da sve tezge u vreme praznika otkazuje da bi više vremena provodio s unucima, ali i s porodicom, koju retko viđa jer radi punom parom. On kaže da ima posebne rituale s naslednicima, a supruga Slađana se potrudi da za Badnje veče i Božić na stolu bude bogata trpeza za sve, te i da se dešava da u ovo doba dolaze i kućni prijatelji, s kojima večeraju i uživaju.


- Mi, Trajkovići, svaki praznik slavimo na poseban način. Moja najveća sreća je što smo zajedno, tako da se ja svaki sekund trudim da se s unicima igram sve dok ih ne umorim, pa onda odu na spavanje. Deca su budna rano, mali su, pa onda rano idu i na spavanje, tako da, koliko god da legnem kasno, trudim se da zbog njih ustanem rano. Mnogo radim, pa je ovo vreme idealno za odmor s najdražima. Sve tezge u ovo vreme otkazujem - rekao je folker za naš portal, pa je dodao da neretko u dom Trajkovića dolaze i prijatelji za Božić:

 

Foto: ST/N.MUTIĆ

Radiša Trajković Đani

 

 

Ne dolazi nam niko za Badnje veče, ali uveče na Božić zovem drage ljude. Svi se zajedno proveselimo, to je lep praznik, tako da ne vidim problem da bilo ko dođe. Unuke učim da budu harambaše, takvi treba da budu u životu, pa verujem da radim pravu stvar. Došlo je tako vreme da čovek mora da se snalazi kako zna i ume.

 

Foto: ST/P.Divac

Đanijeva supruga Slađa sa unukom

 


Đanijeva supruga Slađa kaže, s druge strane, da je često Đaniju pričala da ne zove drugare u vreme praznika jer smatra da je to vreme rezervisano samo za familiju.


- U redu mi je da dođe šira familija na ručak za Božić, ali ne i celo društvo i kućni prijatelji. Stalno se oko toga svađam s mužem, ali ne vredi! Njegova je zadnja - rekla je kroz smeh Slađa.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading