POZNATA PEVAČICA DOŽIVELA NEZGODU NA KONCERTU: Malo je falilo da se prospe po podu, kamera sve USNIMILA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.02.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tejlor Svift za dlaku izbegla strašan pad!

POZNATA PEVAČICA DOŽIVELA NEZGODU NA KONCERTU: Malo je falilo da se prospe po podu, kamera sve USNIMILA! (VIDEO)

Foto: Printscreen Tiktok

Tejlor Svift

Visoko očekivani koncert Taylor Swift u Tokiju označio je nastavak njenog Eras turneje nakon dvomesečne pauze. Međutim, nastup nije prošao bez neočekivanih trenutaka.

Tokom izvođenja pesme "Vigilante S**t," Swift, koja obično sedi i pleše na stolici, pogrešila je u proceni udaljenosti do svoje stolice dok je pokušavala da sedne. U viralnom videu na X (ranije poznatom kao Tviter), fanovi su videli trenutak kada je Swift trenutno izgledala iznenađeno kad je shvatila da stolica nije iza nje. Bez obzira na neprijatnost, Swift je uspela da zadrži svoje prisebnost, graciozno prelazeći u čučanj dok se oslanjala unazad da se osigura. Njeno besprekorno oporavak demonstrirao je njenu profesionalnost dok je besprekorno nastavila izvođenje pred 55.000 prisutnih. Fanovi su se divili njenom snazi i agilnosti, s jednom osobom koja je primetila.

- "Ona je radila čučnjeve dok bih ja pala na zadnjicu", "Njene butine su verovatno toliko jake da bi mogla tako da sedi ceo nastup bez stolice" - glasili su neki od komentara. 

 

 


Pored incidenta sa sedenjem u vazduhu, Swift je doživela još jedan propust kada je pogrešila nekoliko stihova pesme "Dear Reader" tokom iznenađujućeg segmenta pesme na koncertu. Umesto da peva "Ove očajne molitve prokletog čoveka," Swift je greškom otpevala, "Ove nemirne suze prokletog čoveka." Međutim, s obzirom na Swift-ovu sklonost ka davanju nagoveštaja o svojim nadolazećim projektima, fanovi su spekulisali da bi ovaj propust mogao biti namerno napravljen, služeći kao najava za njen sledeći album.

Swift-ova koncertna odeća takođe je izazvala spekulacije među fanovima, posebno beli lak za nokte koji je nosila, koji su neki protumačili kao znak koji ukazuje na njen predstojeći album "The Tortured Poets Department," koji treba da bude objavljen u aprilu. Mnogi veruju da monohromatska šema boja njenog laka za nokte može biti indikativna za omot albuma.

 

 

Republika

Foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Tejlor Svift

Nakon četiri uzastopne noći u Tokiju, Swift se vraća u Sjedinjene Američke Države kako bi prisustvovala Super Bowl-u, gde će njen dečko Travis Kelce igrati, piše se na društvenim mrežama. Dok se iščekivanje za njen novi album nastavlja, fanovi s nestrpljenjem pretražuju njene društvene mreže, modne izbore i tajanstvene citate u potrazi za mogućim nagoveštajima o njenim nadolazećim muzičkim poduhvatima.

Koncert u Tokiju možda je imao svojih neočekivanih trenutaka, ali je na kraju pokazao njen nepokolebljivi profesionalizam i ostavio fanove nestrpljive u iščekivanju kakva ih iznenađenja očekuju s njenim predstojećim albumom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift koncerti

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading