ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE UVUKLA U ČIPKANI KOMBINEZON: Pevačica naglo prekinula koncert zbog OVOGA, usledio ŠOK!

Autor:

Zabava

17.02.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksnadra Prijović u čipki mami uzdahe!

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE UVUKLA U ČIPKANI KOMBINEZON: Pevačica naglo prekinula koncert zbog OVOGA, usledio ŠOK!

Foto: Republika

Večeras je u Osijeku održan četvrti koncert popularne pevačice Aleksandre Prijović, a atmosfera je bila više nego uzavrela. Prijovićeva je iznenadila prisutne pojavivši se u polu-providnom kombinezonu koji je istakao sve njene atribute, ostavljajući publiku bez daha.

Veče je započeto pesmom "Od istoka do zapada", što je savršeno odgovaralo temi njene trenutne muzičke turneje. Međutim, pravo iznenađenje usledilo je već u prvim minutima koncerta kada je jedan dečak iz publike prišao i poklonio joj buket ruža. Gest koji je ganuo i pevačicu i prisutne, ostavljajući je bez reči, a ona je uz osmeh zahvalila dečaku i poslala mu poljubac. Pored toga, dobila je i majicu od fanova, u kojoj je otpevala nekoliko pesama!

Aleksandra je svojim izborom garderobe još jednom pokazala hrabrost i samopouzdanje, a reakcija publike jasno je pokazala da je ova odluka bila pun pogodak. Njen scenski nastup, uz izvanredan glas, definitivno je osvojio srca prisutnih.

 

Ovaj koncert potvrdio je da je Aleksandra Prijović mnogo više od obične pevačice - ona je prava zvezda koja svojom pojavom, glasom i harizmom osvaja publiku širom regiona. Njen talenat i scenski nastup ostavljaju bez daha, a večerašnji koncert u Osijeku definitivno će ostati upamćen kao još jedan spektakularan događaj u njenom muzičkom putovanju.

Prija je kao i svaki koncertsvoje turneje "Od istoka do zapada" i večeras otvorila pesmom "Za nas kasno je". Aleksandra je izazovnom kombinacijom i čipkanim kombinezonom dovela atmosferu do usijanja. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading