MUŠKARAC (30) SKOČIO U LEDENU DRINU, KAMERE ZABELEŽILE JEZIVU SCENU! Spasilačke ekipe pretražuju čitav teren, sumnja se na SAMOUBISTVO

Autor:

Svet

17.02.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored pripadnika "Wolfa", u potrazi su učestvovali i pripadnici Jedinice za spašavanje na vodi i pod vodom iz Goražda, koji su obilazili obalu reke Drine od Osanice do Goražda.

MUŠKARAC (30) SKOČIO U LEDENU DRINU, KAMERE ZABELEŽILE JEZIVU SCENU! Spasilačke ekipe pretražuju čitav teren, sumnja se na SAMOUBISTVO

Foto: RINA

Pripadnici spasilačke službe "Wolf" iz Foče sa pet čamaca danas i juče intenzivno su pretraživali korito reke Drine na ovom području u potrazi za muškarcem (30) za kojeg se pretpostavlja da je počinio samoubistvo.

Pretpostavlja se da je ovaj muškarac pre dva dana skočio u reku Drinu kod Ribarskog restorana u Foči i od tada mu se gubi svaki trag, prenosi Klix.ba.


Načelnik Gorske službe spašavanja RS, Nenad Ikonić, izjavio je da su kamere Ribarskog restorana zabeležile muškarca kako siđe na obalu reke Drine, nakon čega mu se gubi svaki trag. U potrazi su angažovani i članovi Kajakaškog kluba “BUK” iz Goražda, a kako ističe Ikonić, uprkos intenzivnoj potrazi, rezultata za sada nema.

Angažovanje spasilačkih timova

Pored pripadnika "Wolfa", u potrazi su učestvovali i pripadnici Jedinice za spašavanje na vodi i pod vodom iz Goražda, koji su obilazili obalu reke Drine od Osanice do Goražda. Uprkos naporima, muškarac nije pronađen, te se potraga planira nastaviti i narednog dana.

Očekivanja od povoljnijih uslova

Nenad Ikonić ističe da se sutra očekuju povoljniji uslovi za potragu, s obzirom na obustavu rada turbina Pivske brane, što će doprineti smanjenju nivoa vode duž reke Drine. "Voda je ogromna i uz sve napore danas nismo imali sreće da ga pronađemo, sutra ćemo nastaviti potragu", izjavio je Ikonić.

Uprkos izazovima koje pruža pretraga reke Drine, spasilački timovi su posvećeni nastavku potrage kako bi pružili odgovore porodici nestalog muškarca. Sutra se očekuje nastavak akcije spasavanja uz nadu da će povoljniji uslovi doprineti uspešnom okončanju potrage.

(Klix.ba)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading