DEVOJČICA GLEDALA KAKO JOJ OTAC UBIJA MAJKU I BRATA PA POBEGLA KROZ PROZOR! Teško povređena zvala pomoć! JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U PODGORICI!

Autor:

Hronika

27.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa je bila žučna, i uglavnom su se čuli glasovi roditelja,a ponekad i glas dečice. U jednom trenutku M. D. je uzeo oružje i počeo da ubija svoje ukućane, priča komšinica.

DEVOJČICA GLEDALA KAKO JOJ OTAC UBIJA MAJKU I BRATA PA POBEGLA KROZ PROZOR! Teško povređena zvala pomoć! JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U PODGORICI!

Foto: RINA

U podgoričkom naselju Tološi pola sata iza ponoći došlo je do stravičnog zločina kada je bivši policajac M. D. (51) ubio svoju suprugu V. D. (49) i njihovog maloletnog sina M. D. (12),

On je to uradio, kako se pretpostavlja, jer nikako nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je dečak teško bolestan.

Kako se saznaje, stravičnom zločinu svedočila je ćerkica ubice i žrtve, kao i sestra dečaka, koja je uspela da pobegne kroz prozor.

- Čula se sinoć buka iz njihovog stana, a ubrzo su se začuli u pucnji. Isprva nismo znali da se dogodio zločin, iako je sve naslućivalo na to. Šokirani smo što je M. D. to uradio, jadni oni - kaže za Kurir komšija ova porodice.

- Svađa je bila žučna, i uglavnom su se čuli glasovi roditelja,a ponekad i glas dečice. U jednom trenutku M. D. je uzeo oružje i počeo da ubija svoje ukućane, a njegova ćerka kad je videla kako je otac ubio majku i brata u pidžami je navodno, iskočila kroz prozor i na taj način je uspela da se spase.

Ona se povredila prilikom skoka, ali je uspela da pobegne i pozove pomoć.

- Jadno dete... Gledala je kako joj otac ubija majku i brata. M. D. je potom ubio i sebe - kaže sagovornik i objašnjava:

- Znali smo da imaju neke probleme, ali odlučiti da ubiješ celu svoju porodicu je van svake pameti.

Podgorička policija i dalje dežura ispred zgrade u kojoj se sinoć dogodio jeziv porodični zločin. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje zločina.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pravda

27.01.2024 14:52

I onda se pitaju zašto se udaješ za stranca? Pa zato što strancu ne smeta da ima bolesno muško dete i zdravu devojčicu ali balkanoidima smeta!

Odgovori 14 6