RAFALI ODJEKIVALI PODGORICOM: Policajac ubio porodicu, pa PRESUDIO sebi - komšiluk u ŠOKU i neverici zbog TRAGEDIJE!

Autor:

Svet

27.01.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog tragičnog događaja, nadležne institucije su preuzele istragu kako bi utvrdile sve okolnosti i motive koji su doveli do ove porodične tragedije.

RAFALI ODJEKIVALI PODGORICOM: Policajac ubio porodicu, pa PRESUDIO sebi - komšiluk u ŠOKU i neverici zbog TRAGEDIJE!

Foto: Profimedia

U podgoričkom naselju Tološi sinoć se desila stravična tragedija kada je policajac M.D. (ime i prezime poznato redakciji) iz vatrenog oružja usmrtio svoju suprugu V.D. (50) i njihovog sina Đ.D. (13), da bi potom izvršio samoubistvo.

Prema saopštenju Uprave policije Crne Gore, ovaj užasan događaj se odigrao pola sata nakon ponoći, ostavljajući zajednicu u šoku i neverici, prenose Vijesti.

Detalji tragedije

Prema dostupnim informacijama, M.D. je iznenada i bez ikakvog prethodnog upozorenja upotrebio vatreno oružje protiv svoje porodice pre nego što je preduzeo krajnje korake. Ovaj slučaj je šokirao komšiluk i izazvao talas tuge i saosećanja širom zajednice.

Reakcije i istraga

Nakon ovog tragičnog događaja, nadležne institucije su preuzele istragu kako bi utvrdile sve okolnosti i motive koji su doveli do ove porodične tragedije. U međuvremenu, lokalno stanovništvo je izrazilo duboko žaljenje i saosećanje sa preživelim članovima porodice, dok su se nadležni pozvali na smirivanje situacije i poštovanje privatnosti u ovim teškim trenucima.

Na licu mesta uviđaj je izvršen od strane državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz saradnju veštaka balističke struke i službenika Odeljenja bezbednosti Podgorica. M.D. je bio penzionisani službenik Uprave policije, dok je V.D. bila prosvetni radnik - saopšteno je iz Uprave policije.

(Vijesti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading