POLICAJKA KOJA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO POMINJALA JOKIĆA U OBJAVAMA: Šta se krije iza misterioznih poruka tragično stradale Majde

Autor:

Svet

11.02.2024

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stradala policajka je takođe objavljivala i fotografije svog brata koji igra fudbal u Finskoj, kao i svoje majke koju je nazivala "svojom kraljicom".

POLICAJKA KOJA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO POMINJALA JOKIĆA U OBJAVAMA:  Šta se krije iza misterioznih poruka tragično stradale Majde

Foto: Majda Ramić/Facebook

U jutarnjim časovima, na području Jablanice, PU Konjic je zabeležila tragičan slučaj samoubistva pripadnice Policijske stanice Jablanica, Majde Ramić (42).

Tragično nastradala policajka je po društvenim mrežama objavljivala razne stvari, među kojima ubedljivo dominiraju fotografije Hazbule Mogamedova, jednog od najpoznatijih Tiktokera. Međutim, ono što je najzanimljivije među svim tim objavama su jedan isečak iz intervju koji je Miško Ražnatović svojevremeno dao, a u kom je govorio o Nikoli Jokiću, kao i fotografija srpskog košarkaša sa MVP titulom ispred njegove štale. Na osnovu ovih objava može se pretpostaviti da je Majda bila fan srpskog sportiste i gajila veliko poštovanje prema njemu zbog toga što je uspeo ono što malo ko može.

Stradala policajka je takođe objavljivala i fotografije svog brata koji igra fudbal u Finskoj, kao i svoje majke koju je nazivala "svojom kraljicom".

Podsetimo, potvrđeno je da je Majda Ramić izvršila samoubistvo pucnjem iz službenog pištolja. Ovo je dodatno potresna činjenica koja budi pažnju na pitanje pristupa oružju i mentalnom zdravlju zaposlenih u službama bezbednosti. Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona preduzima sve neophodne korake kako bi rasvetlilo sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog čina.

- Radi se o suicidu koji je izvršila M.R. (1982), pripadnica Policijske stanice Jablanica pucnjem iz vatrenog oružja. Možemo potvrditi da je suicid izvršen službenim pištoljem. Također, poduzimaju se sve aktivnosti na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je došlo do ovog događaja - potvrdili su za portal "Avaza" iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Slađana

13.02.2024 22:45

Sram vas bilo i naslova i teksta! Kakve veze ima kojoj javnoj ličnosti se divila na društvenim mrežama? Jeste li ikad čuli za novinarski kodeks?! I da niste, a očito ne poznajete ni osnove novinarstva, dovoljno je da budete čovek. Zar bi vama prijalo da se u naslovu teksta o nečijem samoubistvu nađe vaše ime.

Odgovori 40 4