SVI TUGUJU ZBOG POLICAJKE KOJA JE SEBI ODUZELA ŽIVOT: "Ostala je šoljica kafe koja će zauvek biti neispijena"

Autor:

Svet

11.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Fejsbuku se opraštaju brojni prijatelji pokojnice, izražavajući svoju tugu.

SVI TUGUJU ZBOG POLICAJKE KOJA JE SEBI ODUZELA ŽIVOT: "Ostala je šoljica kafe koja će zauvek biti neispijena"

Foto: Majda Ramić/Facebook

Majda Ramić, pripadnica Policijske stanice Jablanica, Policijske uprave Konjic, jutros je ispred svoje porodične kuće počinila samoubistvo, što je vest koja je potresla kako njene sugrađane, tako i kolege širom BiH, ali i regiona. Majda je imala 42 godine i važila je za uzornu i uspešnu policijsku službenicu, te je njena tragična odluka da sebi oduzme život dodatno šokirala sve one koji su je poznavali, prenosi Informer.

Na Fejsbuku se opraštaju brojni prijatelji pokojnice, izražavajući svoju tugu. Ističu Majdinu neizmernu dobrotu i veliki doprinos zajednici kroz različite humanitarne akcije koje je sprovodila. Njeni prijatelji se sećaju koliko je ljubavi bilo u njoj i kako je nesebično pružala pomoć drugima, često bez ikakvog javnog priznanja.

Prijatelji ističu da su mnogi bili nesvesni tereta koji je Majda nosila na svojim leđima, te da je ljubav koju je pružala bila velika, ali da je izgleda bila previše tužna da bi i sama pronašla spas. Njena smrt ostavlja veliku prazninu među onima koje je dotakla svojom dobrotom i pažnjom.

Jedna od poruka koja se širi na društvenim mrežama ističe kako je ostala šoljica kafe koja će zauvek ostati neispijena, simbolizujući nedostatak vremena za oproštaj. Ova poruka odražava tugu i osećaj gubitka koji je zadesio zajednicu u Jablanici.

Majda Ramić je ostavila dubok trag među svojim kolegama i sugrađanima, a njena tragična smrt podseća nas na važnost podrške i pažnje prema onima koji možda nose teret koji nije vidljiv spolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Eto

12.02.2024 10:16

Bice da nije bila bas bazdarena.