PRIJA U VRUĆEM KOMBINEZONU SA KRISTALIMA U OSIJEKU: Emotivnim rečima započela drugi koncert u Osijeku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta, Aleksandra Prijović se obratila publici nakon početka drugog koncerta u Osijeku!

Aleksandra Prijović večeras ima još jedan koncert u Osijeku, drugi od zakazanih pet. Kako je Republika prva pisala njoj će se večeras na bini pridružiti mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž, sa kojim će izvesti hit koji on ima sa koleginicom Teom Teairović "Balerina"

Prija je kao i svaki koncertsvoje turneje "Od istoka do zapada" i večeras otvorila pesmom "Za nas kasno je", nakon čega se obratila prvi put publici i priznala da će atmosferu sa sinoćnog koncerta biti jako teško nadmašiti, ali se nada da će joj pomoći u tome brojan publika koja je večeras došla da uživa u njenim hitovima. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović koncert u Osijeku

- Dobro veče Osjek! Sinoć je bila takva žurka, koju je iskreno da kažem jako teško nadmašiti, ali imam pitanje za vas... Da li ćemo večeras da napravimo još bolju? Hvala što ste došli, ovo je za mene uspeh i hvala vam što ću da pevam pet dana za vas. Želim da skačemo, pevamo, smejemo se i budemo što glasniji - poručila je Prija. 

Inače, tokom prethodnih dana u hrvatskim medijima pojavila se informacija da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu. Aleksandra je otkrila da, koliko ona zna, nikakva zabrana ne postoji, pa je pozvala gradonačelnika na svoj koncert, iako je on izjavio da nije ljubitelj te muzike i da pomenutom koncertu ne bi želeo da prisustvuje.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

- Mnogo poruka mi stiže svakodnevno, objaviću sve za gradove, u kojima će biti koncerti. Zaista sam svuda dočekana na divan način. Koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana, ja ovim putem pozdravljam gradonačelnika, ako se bude predomislio, on je dobrodošao, naravno - izjavila je Prijovićka za Republiku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading