RUS JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU NAKON ŠTO JE PLATIO PROSTITUTKU U BEOGRADU: Sve je počelo dobro, a onda je neko pokucao na vrata...

Autor:

Hronika

14.02.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rus je objasnio da su ga napadači udarili nekoliko puta po glavi, pre nego što su od njega zatražili novac.

RUS JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU NAKON ŠTO JE PLATIO PROSTITUTKU U BEOGRADU: Sve je počelo dobro, a onda je neko pokucao na vrata...

Foto: Profimedia

Beogradska policija je pokrenula intenzivnu potragu za trojicom mladića osumnjičenih za pljačku državljanina Rusije (47) u stanu koji je iznajmio kako bi proveo veče sa prostitutkom, prenosi Telegraf.

Prema nezvaničnim informacijama, ruski državljanin je pronašao devojku preko oglasa i ništa nije znao o njoj niti je poznavao napadače. U jednom trenutku, trojica mladića su im pokucala na vrata, zatim su tražili novac i fizički napali ruskog državljanina, preteći mu da će ga ubiti ako ne preda sav novac koji ima kod sebe.

- Rus je objasnio da su to bila trojica mladića. Da su nešto pričali, da su zatim tražili novac i njega udarili nekoliko puta po glavi. Rekli su mu da će ga ubiti, ako ne preda sav novac koji ima kod sebe - objašnjava sagovornik za "Telegraf".


Rus je objasnio da su ga napadači udarili nekoliko puta po glavi, pre nego što su od njega zatražili novac. Napad se desio u stanu koji je iznajmio za veče sa prostitutkom, a istražitelji će utvrditi da li devojka ima veze sa razbojništvom ili se radi o slučajnosti.

O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo, a istraga je u toku. Policija aktivno radi na utvrđivanju svih činjenica i identifikaciji osumnjičenih. Nadležne institucije su preuzele slučaj kako bi pružile podršku žrtvi i sprovele istragu do kraja.

Ovaj slučaj pljačke u Beogradu izaziva zabrinutost u javnosti i podstiče raspravu o sigurnosti i kriminalu u glavnom gradu Srbije. Građani izražavaju nadu da će počinioci biti uhvaćeni i privedeni pravdi, kako bi se osigurala sigurnost i zaštita svih građana, bez obzira na njihovo poreklo ili nacionalnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading