ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAKON KONCERTA NAPRAVILA HAOS: Objavljen snimak šta se desilo sa pevačicom, svi su ostali ŠOKIRANI!

Autor:

Zabava

20.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović se potpuno opustila!

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAKON KONCERTA NAPRAVILA HAOS: Objavljen snimak šta se desilo sa pevačicom, svi su ostali ŠOKIRANI!

Foto: Extra FM/Jurica Cvitanić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je pet spektakularnih koncerata u svom rodnom kraju, Osijeku. Svake večeri, hala je bila ispunjena do poslednjeg mesta, dok su posetioci imali priliku da uživaju u njenom nastupu i brojnim gostima.

Jedno veče je posebno obeležio nastup mladog kolege Igora Panića Nućija, koji je zajedno sa Aleksandrom izveo numeru "Đerdan", originalno izvedenu sa Sanjom Vučić, te zatim oduševio publiku izvođenjem svojih hitova "Crno oko" i "Rajske kiše". Ova saradnja je dodatno obogatila već sjajan program i razveselila prisutne.

 


Nakon završetka koncerta, Aleksandra je nastavila provod u jednom od klubova u Osijeku, u društvu svojih saradnika, ali i supruga Filipa Živojinovića. Atmosfera je bila uzbudljiva, a vrhunac večeri je bio kada su pustili Prijinu pesmu "Psiho", što je podiglo sve prisutne na noge. Filip je bio među najveselijima, dok je Aleksandra opušteno uživala uz cigaretu u rukama, pevušeći i dodatno doprinoseći sjajnoj atmosferi.

Aleksandra je uživala u društvu svojih saradnika, stvarajući nezaboravne trenutke nakon uspešnih koncerata. Njen boravak u rodnom kraju bio je ispunjen ljubavlju, podrškom i nezaboravnim nastupima, ostavljajući dubok utisak na publiku koja je imala priliku da uživa u njenom talentu i energiji.

Ovaj niz koncerata u Osijeku definitivno će ostati upamćen kao jedan od vrhunaca u karijeri ove mlade muzičke zvezde, a publika je imala priliku da doživi pravu festivalsku atmosferu i uživa u nezaboravnim nastupima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading