OVA DVA ČOVEKA SU ZASLUŽNIJA OD "GRANDA" ZA PRIJIN USPEH: Aleksandra u Osijeku izvela na binu KLJUČNE LJUDE u njenoj karijeri (VIDEO)

Autor: P. R. - M. K. V.

Zabava

15.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kumovi Miro i Dario, zajedno sa njenom majkom Borkom, pomogli su Aleksandri da nauči da peva i da se ponaša pred publikom.

Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je dva od ukupno pet rasprodatih koncerata u Osijeku, a hrvatskoj publici je predstavila i goste iznenađenja.

Prve večeri sa njom se na bini pojavio folker Boban Rajović, dok je drugo veče obeležilo gostovanje mladog repera Mihajla Veruovića Vojaža.

Međutim, Prija je, pored Vojaža, sinoć publici predstavila i dva veoma važna čoveka u njenoj karijeri. Naime, ona je na binu izvela kumove Mira i Darija, te otkrila da su oni najzaslužniji za njenu karijeru jer je sa njima napravila prve muzičke korake.

- E, ovako smo nas troje u sobici i moja mama, pevali, pevali, vežbali i danas smo tu, ispred vas. Ja znam da vi mene volite i podržavate, znam da ste srećni, hvala vam što ste večeras ovde sa mnom, mnogo vas volim - rekla je Aleksandra i zatražila od svoje publike najveći aplauz za njene kumove.

Iako se kasnije proslavila kroz takmičenje "Zvezde Granda" da njih nije bilo, ne bi se možda ni usudila da se prijavi na takmičenje za pevače, jer je upravo sa njima i učila da peva i da razbija tremu za scenu.

Foto: Republika

Aleksandrina majka Borka prati ćerku na svim koncertima

Podsećanja radi, Aleksandrina majka Borka, takođe se bavi pevanjem, a koliko je i sama talentovana pevačica govori to što je upravo od nje i nasledila ogroman talenat.

Inače, Prija, koja poslednjih dana nastupa u Osijeku gde održava koncerte, koji za nju imaju posebnu draž jer je nadomak njeno rodno mesto Beli Manastir gde provodi vreme, pojavila se tamo u novoj besnoj mašini koju je nedavno pazarila.

Naime, radi se o crnom automobilu marke BMW čija tržišna vrednost iznosi 150.000 evra. Pevačica se novim kolima počastila nakon uspešne godine koju je imala, pa sada sa BG tablicama hara po Hrvatskoj, kao svoj na svome. Aleksandra nikad nije krila svoje poreklo, te iako dolazi iz malog mesta kakvo je Beli Manastir uvek je ponosno govorila o tome.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading