NAMERNO TO RADIM! Trampa napali što redovno BRKA IMENA tokom govora, a sada je otkrio ISTINU o tome

Autor:

Svet

15.02.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik u poslednje vreme nekoliko puta je brkao imena rivala, pa i ljudi koji nisu u svetu politike

NAMERNO TO RADIM! Trampa napali što redovno BRKA IMENA tokom govora, a sada je otkrio ISTINU o tome

Foto: Tanjug/AP

Pristalice Donalda Trampa, kandidata republikanaca za predsednika SAD, zabrinule su se u 2024. godini kada je primećeno da u govorima i obraćanju narodu brka imena rivala.

Međutim, Tramp je sada izjavio da to radi - namerno.

Naime, tokom govora koji je održao u januaru, Tramp je pomešao Niki Hejli, rivalku za republikansku predsedničku nominaciju, s bivšom predsednicom demokrata Zastupničkog doma Nensi Pelosi.

Također je sugerisao da je bivši predsednik Barak Obama još na dužnosti.

"Kada sam namerno zamenio imena, rekli su da ne razlikujem Pelosi od Niki Hejli. Ja sam izvrstan govornik. Što se tiče funkcije Obame, to je bio sarkazam, a ne gaf", rekao je juče Tramp na skupu u Južnoj Karolini. 

Nekadašnji predsednik SAD potpuno je ubeđen u to da će biti kandidat republikanaca za ovogodišnje izbore.

I ne samo to. Tramp je uveren i da će ponovo voditi Ameriku, što i nije tako daleko od istine ako se pogledaju rezultati anketa u poslednjih šest meseci.

Tramp čak i u državama koje su mu 2020. godine okrenule leđa sada ima prednost u odnosu na predsednika SAD Džozefa Bajdena.

S druge strane, sve su češća govorkanja da će demokrate napraviti tokom proleća veliki preokret pred izbore i istaći nekog drugog kandidata umesto Bajdena, pošto je njegova popularnost iz meseca u mesec sve niža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading