HRVATI ZINULI KAD SU JE VIDELI: Prija provozala besnu mašinu od 150.000 evra!

Autor:

Zabava

15.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović počastila je sebe besnom mašinom nakon uspešne prošle godine

HRVATI ZINULI KAD SU JE VIDELI: Prija provozala besnu mašinu od 150.000 evra!

Foto: Shutterstock, St/NEmanja Pančić

 

Muzička zvezda Aleksandra Prijović poslednjih dana nastupa u Osijeku gde održava koncerte, koji za nju imaju posebnu draž jer je nadomak njeno rodno mesto Beli Manastir gde provodi vreme, a sve stiže zahvaljujući novoj besnoj mašini koju je nedavno pazarila. Naime radi se o crnom automobilu marke BMW čija tržišna vrednost iznosi 150.000 evra, sa kojim se Prijovićka počastila nakon uspešne prošle godine koju je imala, te u ovom četvorotočkašu sa BG tablicama hara po Hrvatskoj, kao svoj na svome. Pevačica nikad nije krila svoje poreklo, te iako dolazi iz malog mesta kakvo je Beli Manastir uvek je javno o tome govorila.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ispred rodne kuće Aleksandre Prijović u Belom Manastiru

 

Naša ekipa koja ovih dana prati Priju u stopu bila je ispred njene porodične kuće, gde osim njenog BMW stoji parkiran takođe džip, ali bele boje koji vozi njena majka Borka. 
Prija se na svom prvom od pet zakazanih koncerata u Osijeku pojavila u skupocenoj haljini išaranoj kristalima i koja je oblikom podsećala na dobru vilu Zvončicu, a pevačica je bila emotivna i u svom obraćanju publici, jer je za nju ovo poseban koncert, pun emocija, s obzirom da su se u publici nalazili njeni drugari iz detinjstva koji su bodrili iz prvih redova.


- Osećam se posebno večeras, mislim da znate da se ja nalazim tridesetak kilometara od mesta u kom sam odrasla, imam tremu i jako sam srećna i hvala vam što ćemo se družiti pet dana - rekla je Aleksandra.
Publika je sve vreme uživala i pevala sa Prijom u glas, želeći da se koncert ne završi, a Aleksandra je bila ponosna na sebe i uspeh koji je postigla. 

 

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Najslađi momenat bio je onaj kada je pevačica izvela svog naslednika Aleksandra na binu, koji nije bio raspoložen za pevanje odmah, ali je nakon što je ona započela refren pesme "Dam Dam" Prijin sin nastavio u tonu sa mamom, što je izazvalo gromoglasan aplauz publike. Prija je u jednom trenutku i sama spontano sišla sa scene u publiku i u glas sa njom zapevala čuveni hit „Bogata sirotinja".

 

Foto: Republika.rs

 

 

Ona je bila bosa jer je ranije odbacila štikle kako bi bila opuštenija za igru i dobru žurku. Inače Aleksandra je u obraćanju medijima rekla da je svugde lepo dočekana, pa se tom prilkom, kroz osmeh, obratila Branku Dukiću, gradonačelniku Zadra i pozvala ga na jedan od koncerata 


- Koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana, ja ovim putem pozdravljam gradonačelnika, ako se bude predomislio, on je dobrodošao, naravno. Mnogo poruka mi stiže svakodnevno, objaviću sve za gradove, u kojima će biti koncerti. Zaista sam svuda dočekana na divan način - rekla je uzbuđena Aleksandra za naš list. Ipak, koncert u Zadru još uvek nije zakazan ni najavljen, a direktor ŠC-a Višnjik, Denis Karlović, potvrdio je kako se intenzivno pregovara o održavanju koncerta Prijovićke
- Aleksandra Prijović je jedan od onih izvođača koji nam se nude u paketu za dvogodišnji ugovor. Naša politika je bila da se nikad ništa ne objavljuje dok se ne potpiše ugovor, a koji u ovom trenutku još nije potpisan. 

Foto: Republika.rs

 

 

Ja sam najpopularniji u Hrvatskoj 
Gost Aleksandre Prijović na njenom prvom od ukupno pet koncerata u Osijeku bio je Boban Rajović i on je tom prilikom otkrio koliko je i sam popularan u Hrvatskoj


- Nisam se iznenadio reakcijom publike, zato što mi ovo nije prvi put u Osijeku. Dugo godina me vuče to da sam ja u Hrvatskoj najpopularniji i zaista mi je drago da se to dokazalo i večeras, da me publika ovde voli - prokomentarisao je Boban

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading