JA SAM NAJPOPULARNIJI U HRVATSKOJ: Boban Rajović šokirao izjavom na PRIJINOM KONCERTU u Osijeku (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati folk pevač sve vreme je potencirao na priči koliko je prihvaćen kod hrvatske publike, pravdajući se da nije rekao to što je rekao.

Gost Aleksandre Prijović na njenom prvom od ukupno pet koncerata u Osijeku bio je Boban Rajović i on je tom prilikom otkrio koliko je i sam popularan u Hrvatskoj.

Naime, nakon nastupa na Pirijinom koncertu njega su opkolili novinari, a prvo pitanje se odnosilo na aplauz koji je, po proceni onih koji su bili na licu mesta delovao jači nego oni upućeni njegovojo mlađoj koleginici. 

- Odmah provokacije (smeh). Nedavno sam imao svoj koncert u Novom Sadu za srpsku Novu godinu i pre nego što sam izašao na scenu bila je tako paklena atmosfera, tako da sam se prvi put zapitao da li ću uspeti da napravim bolju atmosferu od tog 13. janura - rekao je Rajović, pokušavajući da mu odgovor zvuči diplomatski, a onda istakao:

- I na mene i na Aleksandru je bila dobra reakcija.

Poznati folker je zatim komentarisao to koliko je prihvaćen od strane hrvatske publike. 

- Nisam se iznenadio reakcijom publike, zato što mi ovo nije prvi put u Osijeku. Dugo godina me vuče to da sam ja u Hrvatskoj najpopularniji i zaista mi je drago da se to dokazalo i večeras, da me publika ovde voli - prokomentarisao je Boban, pa naglasio da nije rekao da je najpopularniji, iako jeste, što su prestavnici medija odmah konstatovali.

Rajovića su zatim pitali i za njegovu pesmu koja nosi naziv "Provokacija"

- Svako od mojih kolega bi voleo da ima pesmu kao što je "Provokacija" bila bi još bolja atmosfera da sam večeras nju pevao - rekao je pevač, pa se ponovo osvrnuo na poređenje sa Prijovićkom:

- Zamisli da sam ja rekao da sam napravio bolju atmosferu nego Aleksandra Prijović, osvanuo bih na svim naslovnim stranama. Tako da drago mi je da su reakcije dobre, ali nisam ni iznenađen tom reakcijom.

On je priznao da je na Aleksandrin poziv dugo čekao, ali da su se brzo dogovorili čim ga je pozvala. 

- Dugo je trebalo da dobijem poziv, s tim što Aleksandra i ja se dugo poznajemo i prema njoj imam veoma pozitivno mišljenje, nije ovo nikakvo laskanje, ona dobro peva i vratila je tu neku dobru muziku na scenu. Njen poziv dugo nije usledio, ali kada jeste, dogovorili smo se u dva i po minuta. Bez obzira na to što je ona mlađa koleginica i što je došla posle mene, zaista mi je čast što sam pevao u Osijeku na njenom koncertu - priznao je Boban i otkrio da bi nju birao i da mu peva na uvce:

- Lakše je odraditi ovakav koncert nego sedeti za stolom i pevati na suvo. To ne može svako, mene kada su pitali ko bih voleo da mi peva na rođendanu, mislim da sam rekao Aleksandra Prijović, Slađa Alegro i Andreana Čekić, tako nešto. To je za moje uši.

BIO SAM BLIZAK S DŽEJOM,
ALI JA NE PRIČAM O TOME!

Republika

Foto: printscreen/youtube

Boban Rajović otkrio koliko je bio blizak s pokojnim Džejom

Rajović je otkrio i da je sa pokojnim Džejom Ramadanovskim imao poseban odnos, te da ga je film "Nedelja" o životu muzičke legende veoma emotivno dirnuo.

- Gledao sam "Nedelju", objavio sam na Instagramu kada sam izašao iz bioskopa, ja sam sa Džejom bio mnogo blizak, nikada nisam pričao o tome, te večeri sam morao jer su me savladale emocije, Džej je jedna gromada, možda ga manje poznajem od nekih mojih kolega, ali kakav je bio tih poslednjih godina ga mnogo dobro znam i mislim da je zaslužio mnogo više od onog jednog filma - zaključio je pevač.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading