PRIJA PALA NA KOLENA U OSIJEKU: Boban Rajović izašao na binu, pa je DIRNUO U SRCE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.02.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolega oduševio Aleksandru Prijović, otkrio koliko mu ona znači!

PRIJA PALA NA KOLENA U OSIJEKU: Boban Rajović izašao na binu, pa je DIRNUO U SRCE! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras održava svoj prvi koncert u dvorani "Gradski vrt" u Osijeku, od pet koliko je zakazala. Hala je ispunjena do poslednjeg mesta, a publika sa Aleksandrom peva sve njene hitove uglas.

U jednom trenutku, Aleksandra se slomila, pa pala na kolena i zajedno sa publikom otpevala svoj hit, a onda ustala i na scenu je izašao njen kolega Boban Rajović. Bobana je publika dočekala gromoglasnim aplauzom, a on se obratio Aleksandri. 

- Propratio sam sve koncerte Aleksandre Prijović, ovo je neki 320. koncert. Želim da kažem da te mnogo volim - poručio je Boban i poljubio Aleksandru u ruku.

- Hvala mnogo, moram da ti se zahvalim što si došao večeras. Znam da imaš mnogo obaveza. Velika mi je čast. Konačno da zajedno otpevamo pesmu. Znam da ćete sada najglasnije pevati - odgovorila je Prijovićka.

Podsetimo, Prija je na samom početku koncerta otkrila koliko joj znači što nastupa o Osijeku.

- Još jednom, dobro veče Osijek. Mislim da će večeras biti posebno i mislim da znate da se ja danas nalazim tridesetak kilometara od mesta u kom sam odrasla, imam tremu i jako sam srećna i hvala vam što ćemo se družiti pet dana. Želim vam da uživate večeras i da pevamo svi zajedno što glasnije - poručila je Aleksandra na samom početku koncerta, a onda zapevala svoje najveće hitove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading