POJAČANJE IZ MIHALJEVACA: Snažni, mladi napadač stigao je iz višeg ranga!

Autor:

Sport

13.02.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan igrač.

POJAČANJE IZ MIHALJEVACA: Snažni, mladi napadač stigao je iz višeg ranga!

Foto: FK Kameni Ašanja

U Ašanji se protekle jeseni igrao fudal "vredan" plasmana na sredinu tabele Međuopštinske lige Srem (grupa Istok), što nije nešto što se očekivalo, imajući u vidu prošlosezonski visoki plasman (3. pozicija na tabeli).

Republika

Sastav Kamenog sa učinkom od pet trijumfa, četiri remija i isto toliko poraza stigao je do 19 osvojenih bodova, što je dovoljno za osvajanje sedme pozicije na tabeli nakon jesenjeg dela prvenstva. Uprava kluba u aktuelnom zimskom prelaznom roku odlučila je da ojača igrački kadar na određenim mestima.

Prvi zimski novajlija promovisan je pre par dana, reč je o Draganu Krsmanoviću koji stiže iz Posavca (Boljevci). Talentovani vezista je odlučio da nakon dužeg vremena promeni klub u kojem je proveo veći deo svoje karijere, i u nastavku sezone braniće boje tima iz Ašanje. 

Pre nešto malo manje od sat vremena stigla je potvrda drugog zimskog pojačanja Kamenog, mladi Ivan Bosančić pružio je ruku čelnim ljudima kluba, i odlučio je da svoju karijeru nastavi u Ašanji.

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Četvrta kontrolna utakmica

Dvadesetjednogodišnji fudbaler od početka sezone nastupao je za matični klub, Srem (Sremski Mihaljevci), dok je pre toga bio član Hajduka (Šimanovci). Sa svojim sada već bivšim saigračima u višem rangu protekle jeseni stigao je do plasmana na visoko šesto mesto u ligi.

Bosančića odlike snaga u duel igri, jako dobar šut i odličan pregled igre. Što se tiče njegove pozicije na terenu, može odgovoriti zadacima na više mesta, uglavnom u ofanzivnom delu, ali se najbolje snalazi u samom špicu napada. 

Već sutra na programu je četvrta kontrolna utakmica, nova pod svetlima reflektora u Ašanji. Rival sastavu Kamenog biće Srem iz Jakova, koji ove sezone ima ambicije da se plasira u Prvu beogradsku ligu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading