OD NJEGA SE OČEKUJE DA PODIGNE KVALITET NAPADA: Stefanović je na obostrano zadovoljstvo dogovorio saradnju sa klubom!

Autor:

Sport

13.02.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vikend nova provera, ovoga puta rival će biti sastav Plantaže.

OD NJEGA SE OČEKUJE DA PODIGNE KVALITET NAPADA: Stefanović je na obostrano zadovoljstvo dogovorio saradnju sa klubom!

Foto: FK Lemind 1953

Odličan prvi deo sezone je iza ekipe Leminda 1953, što je dovelo do toga da uprava "mirno" odradi zimski prelazni rok, ali je isto tako i sam plasman privukao igrače da lakše prihvate ponudu za transfer.

Republika

Predsednik Nenad Krstić sa svojim saradnicima u proteklom periodu dogovorio je saradnju sa tri nova fudbalera, redom su u dres tima iz Leskovca stizali Strahinja Mitić, Nikola Petrović i Jovan Tasić, međutim tu nije bio kraj pojačanjima. 

Uprava kluba je dosadašnjim novajlijama očajala odbranu i sredinu terena, i sada je došlo vreme za jačanje napada. Cilj da poveća efikasnost u drugom delu sezone imaće dobro poznato lice jablaničkog okruga, a i šire, reč je o iskusnom Igoru Stefanoviću (36).

Stefanović je bio dugogodišnji želja čelnih ljudi kluba, ambicije igrača i Leminda su se napokon poklopile ove zime, i saradnja je na obostrano zadovoljstvo dogovorena. Stefanović je prve fudbalske korake napravio u Slogi iz Leskovca, zatim je svoj talenat dokazao i u Jedinstvu iz Grdelice i OFK Moravi, odakle i dolazi u redove člana Jablaničke okružne lige.

Republika

Foto: FK Lemind 1953

Novo zimsko pojačanje

Igor važi za pravog vođu ekipe, ne plaši se situacije u kojoj treba preuzeti odgovornost, i u većini slučajeva jako voli da završava akcije svog tima. Uglavnom je on taj koji šalje loptu u mrežu rivala, ali mu nije strana ni uloga asistenta. Svojim velikim iskustvom svi u klubu veruju da će napad na proleće biti ubojitiji, i da će upravo Igor golovima doneti bodove za sam vrh tabele.

Sastav Leminda trenutno se nalazi u pripremnom periodu za nastavak prvenstva, u sklopu priprema odigrane su za sad i dve prijateljske utakmice, u kojima su igrači zabeležili polovičan učinak, pobedu i poraz.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading