PRIJI ZABRANJEN KONCERT U HRVATSKOJ: Šok pred pet spektakla u Osijeku!

Autor:

Zabava

12.02.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Zadra ne želi da vidi našu zvezdu u svom gradu!

PRIJI ZABRANJEN KONCERT U HRVATSKOJ: Šok pred pet spektakla u Osijeku!

Foto: ATAImages

Prema pisanju hrvatskih medija, gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio da se u ovom gradu održi koncert naše muzičke zvezde Aleksandre Prijović. Kako se piše, bilo je u planu da Aleksandra održi koncert u dvoratni "Krešimir Ćosić" u maju, ali je Dukić tome ekspresno stao na put, kako u dvorani navodno nema slobodnih termina.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović u Zagrebu

Hrvatski portali pokušali su da dobiju odgovor od Dukića, ali i on i uprava dvorane ćute, a nema odgovora ni od organizatora koncerta.

Aleksandra je napunila pet zagrebačkih Arena krajem prošle godine, zbog čega je i počelo da se priča o njenom koncertu u Zadru, kako je zavladalo veliko interesovanje. 

Na sajtu Sportskog centra kažu da će od marta do maja tekuće godine biti održana tri estradna spektakla. Kako nezvanično potom saznaje "Index.hr", gradonačelnik se predomislio nakon upita novinara, a odluka bi o koncertu Aleksandre Prijović mogla biti doneta sutra, što ćemo ispratiti.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Prijovićka će održati pet koncerata u Osijeku

Prijovićka će ove nedelje održati pet koncerata u Osijeku  (13, 14, 15, 17. i 18. februara), u dvorani "Gradski vrt". U martu ove godine ima zakatan koncert u centru "Millennium" u Vršcu, koncert u hali "Jezero" u Kragujevcu, kao i tri koncerta u hali "Spens" u Novom Sadu u aprilu i jedan u Areni u Zenici. Fanovi iz Crne Gore sa nestrpljenjem iščekuju da Prija najavi koncert i u ovoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading