NEĆU DA ME NIKO PIPA, SKLONITE SE OD MENE! Marina Visković šokirala izjavom o publici koja joj dolazi na nastupe! Evo što je besna!

Autor:

Zabava

12.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tehnički ne mogu da vas čujem šta mi pričate, niti mogu da se derem da vam odgovorim!

NEĆU DA ME NIKO PIPA, SKLONITE SE OD MENE! Marina Visković šokirala izjavom o publici koja joj dolazi na nastupe! Evo što je besna!

Foto: Leteci

Pevačica Marina Visković šokirala je javnost izjavom da odsad više neće da dozvoli da joj se fanovi približavaju na nastupima. Ona je rekla da to ne podnosi, pa da je najbolje da je se ubuduće ljudi klone. 

Viskoza ima jednu molbu za vas… Nešto što me najviše nervira i što ne želim da se više dešava tokom nastupa jeste da mi neko prilazi i zato vas molim da mi ne prilazite tokom nastupa. Prvo, tehnički ne mogu da vas čujem šta mi pričate, niti mogu da se derem da vam odgovorim, a i ne zanima me šta vi pričate - rekla je ona, prenosi „Blic“, pa je dodala:

- Jedino što me zanima jeste da napravim dobru atmosferu. Ovaj stav imam i da mi majka dođe. Hvala na razumevanju!

Foto: Leteci

Marina Visković

 

Inače, folkerka je skoro za Republiku rekla sigurnim stavom i da nju retko koji muškarac može da prevari, jer je dobra riba. 

-  Mene može da prevari samo lud čovek! Neko ko ima dijagnozu i ko je zreo za lečenje jer sam dobra riba! Preko prevare ne bih prešla, ali ako bi ljubav bila mnogo jaka, možda i da. Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih volela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam proveravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading